Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Geen flitsmelding

Geen flitsmelding

Berichtdoor heppie » 12 apr 2019 06:24

Sinds kort zie ik op mijn rider geen flitspaal melding meer als ik langs flitspalen rijd.
Naar mijn mening is de instelling correct .
Wie weet de oplossing,ik heb alle updates en een reset gedaan,maar ze blijven weg van het scherm.
Bijlagen
68CD6E11-1BCA-418D-A3D4-9212A11F0F91.jpeg
68CD6E11-1BCA-418D-A3D4-9212A11F0F91.jpeg (123.67 KiB) 212 keer bekeken
FDE8AB9C-6881-4B28-892F-73C5E40560DD.jpeg
FDE8AB9C-6881-4B28-892F-73C5E40560DD.jpeg (125.78 KiB) 212 keer bekeken
heppie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 apr 2007 21:16

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor Mgent » 12 apr 2019 07:47

Heb je wel verbinding met je smartphone tijdens het rijden?
Zumo 595, iPhone 8plus, Cardo G9x, Shubert SRC M1+ SCM1 , BaseCamp 4.8.4, CN Europe NTU 2020.10, Onroute motor 5.15 Europa, tomtom Vio.
Avatar gebruiker
Mgent
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1730
Geregistreerd: 28 aug 2007 08:44
Woonplaats: Merelbeke

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor heppie » 12 apr 2019 08:00

Ja het telefoontje rechts onder in het scherm blijft zichtbaar,dus neem aan van wel.
heppie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 apr 2007 21:16

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor Mgent » 12 apr 2019 08:37

Je dient het traffic symbool te zien. Icoon met auto's op. (pag 27 handleiding)
Zumo 595, iPhone 8plus, Cardo G9x, Shubert SRC M1+ SCM1 , BaseCamp 4.8.4, CN Europe NTU 2020.10, Onroute motor 5.15 Europa, tomtom Vio.
Avatar gebruiker
Mgent
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1730
Geregistreerd: 28 aug 2007 08:44
Woonplaats: Merelbeke

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor heppie » 12 apr 2019 09:38

Nou ik kom er zo niet uit,hier nog wat foto’s van wat ik te zien krijg op mijn iPhone en 550.
Bijlagen
DA374A97-D1CF-482D-94F0-A2D6FEDDC098.jpeg
DA374A97-D1CF-482D-94F0-A2D6FEDDC098.jpeg (56.03 KiB) 178 keer bekeken
AF4230B4-8AC6-4D80-A7BA-134B5710EF1E.jpeg
AF4230B4-8AC6-4D80-A7BA-134B5710EF1E.jpeg (98.27 KiB) 178 keer bekeken
71E48871-D130-437C-90B7-F3236F1DCE53.jpeg
71E48871-D130-437C-90B7-F3236F1DCE53.jpeg (86.95 KiB) 178 keer bekeken
heppie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 apr 2007 21:16

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor Mgent » 12 apr 2019 09:53

Als je de status van je Traffic-verbinding wilt controleren, kijk je rechtsboven in het Hoofdmenu. Als je TomTom Rider niet is verbonden met Traffic, wordt het Traffic-symbool weergegeven met een kruis.
Zumo 595, iPhone 8plus, Cardo G9x, Shubert SRC M1+ SCM1 , BaseCamp 4.8.4, CN Europe NTU 2020.10, Onroute motor 5.15 Europa, tomtom Vio.
Avatar gebruiker
Mgent
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 1730
Geregistreerd: 28 aug 2007 08:44
Woonplaats: Merelbeke

Re: Geen flitsmelding

Berichtdoor heppie » 12 apr 2019 10:02

Oké,het word mij wat duidelijker,ik zie nu bij een geplande rit nu ook plots op de menubalk rechts een flitser staan.
Ik zag de laatste tijd wel steeds dat sombooltje van die twee auto’s met dat x er door staan,nu is dat ook weg.
Maar vraag mij toch af hoe dat dan kan?
Morgen met een rit maar weer eens uitproberen.
Het is ook moeilijk voor een oude man van 71 :D
Tot zover bedankt voor de hulp.
heppie
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 apr 2007 21:16


Keer terug naar TomTom Rider 550

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten