Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

de Colorado 300 laten zoeken op steden

Aankondigingen van nieuwe toestellen en nieuwe software.

de Colorado 300 laten zoeken op steden

Berichtdoor Giant » 24 jul 2012 15:54

Het volgende probleem doet zich voor, het zoeken op "STEDEN" werkt niet naar behoren.
Als ik een plaatsnaam ingeef bijvoorbeeld Almelo kan de Colorado 300 deze niet vinden.
Het lijkt er op geen enkele plaats in Nederland.
Zoek ik het via "ADRESSEN" eerst het land nederland dan de plaats en tot slot de straatnaam gaat het goed.
Is hier een update voor de software nodig?

Anton
Giant
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 32
Geregistreerd: 15 maart 2004 10:47
Woonplaats: Borne

Re: de Colorado 300 laten zoeken op steden

Berichtdoor HaWee » 24 jul 2012 19:12

welke kaart?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21424
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: de Colorado 300 laten zoeken op steden

Berichtdoor Giant » 24 jul 2012 19:48

Hallo HaWee,

Zowel de kaart City Navigator Europa NT 2008 als de Onroute fietskaart NL 1.63

Anton
Giant
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 32
Geregistreerd: 15 maart 2004 10:47
Woonplaats: Borne

Re: de Colorado 300 laten zoeken op steden

Berichtdoor Rekel » 24 jul 2012 20:15

Ja, dat geeft problemen. Zet de Onroute fietskaart op het interne geheugen van de GPS en de Citynavigator op een SD-kaartje, dan zou het wel moeten werken.
Frank
Colorado 300, eTrex 30, Oregon 700, een Santos Travelmaster 26 chromo fiets en  Macs
Avatar gebruiker
Rekel
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 739
Geregistreerd: 11 okt 2008 21:30
Woonplaats: 118971,479582

Re: de Colorado 300 laten zoeken op steden

Berichtdoor HaWee » 24 jul 2012 20:16

puntje van orde: :wink:

wat heeft dit te maken met aankondigen van nieuwe toestellen?

deze vraag hoort in de Helpdesk thuis, apparaten, Colorado

Heb je maar één van de twee kaarten aan staan?
verder kan het zijn dat een firmware update het verhelpt maar niet zeker, welke firmware heb je nu (setup - system - info oid) kijk in de Helpdesk colorado welke firmware update er is en of dit verholpen is.

harde reset kan ook helpen, dan wel eerst waypoints etc backuppen (evt profilen ook)
backuppen kan met http://www.javawa.nl/jdm.html

en rekel heeft ervaring dus die zal het wel weten :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21424
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven


Keer terug naar Nieuwe toestellen en software

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast