Nieuwsbrief nummer 2 - 14 maart 2004

Oude nieuwbrieven en dergelijke
Plaats reactie
Gebruikersavatar
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 224
Lid geworden op: 10 feb 2004 13:48
Locatie: Notter
Contacteer:

Nieuwsbrief nummer 2 - 14 maart 2004

Bericht door www.gps.nl »

GPS-vrienden,

een nieuwsbrief met slechts kort een paar berichten.
Binnenkort volgt een wat uitgebreider bericht.

- Achterstand in email en verzending pakketten.

De beurs in Utrecht was een geweldig succes, meer dan 100.000 bezoekers en voor ons gevoel is iedereen 2x bij onze stand geweest. De toeloop na deze beurs was dan ook enorm, samen met de nasleep van de verhuizing heeft dit gezorgd voor een achterstand in het beantwoorden van de mail en hebben we niet alle bestellingen dezelfde dag kunnen versturen. Ook zijn alle telefoonlijnen de afgelopen weken regelmatig bezet geweest. Tot overmaat van ramp kregen we afgelopen week 's nachts ongewenst bezoek. De schade is dankzij de voorzieningen beperkt gebleven maar de rompslomp koste weer veel kostbare tijd.
Wanneer u de afgelopen weken niet bent geholpen op het niveau dat u van ons gewend bent, dan onze excuses daarvoor. We doen ons best om de achterstand zo snel mogelijk weg te werken.

- GPSmap 60C

inmiddels is de GPSmap60C goed leverbaar, dat geld echter niet voor de bijbehorende autopakketten. Ook is er nog geen zicht op de komst van de GPSmap 60CS.

- Motorpakketten StreetPilot 2610

mondjesmaat komen er Garmin motorpakketten voor de 2610 binnen. We versturen op volgorde van bestelling, maar krijgen onvoldoende voorraad om alles uit te leveren. Om u zo snel mogelijk van de spullen te voorzien hebben we ook in het buitenland deze accessoires besteld. Levering daarvan verwachten we spoedig.

- nieuwe toestellen

in hoog tempo introduceert Garmin nieuwe modellen. Na de 60C en 60CS krijgen we de 76C en 76CS, de 276C, de StreetPilot 2620, de Foretrex 201 en de Forerunner 101. Binnenkort verschijnt hierover info op onze site.

- occasions StreetPilot III

we hebben een aantal StreetPilot III demo en occasions te koop. Allen verkeren ze in nieuwstaat en leveren we ze met een jaar garantie. De prijzen zijn afhankelijk van het kaartmateriaal en varieren van 900,- tot 1000,- Euro. Binnenkort komen ze op de site.

- nieuwe software

van diverse toestellen is er nieuwe software kijk hiervoor op: http://www.garmin.com/whatsNew/

- advies- en verkoop ruimte aan de Rijssensestraat 170

de dagen na de beurs leek ons nieuwe onderkomen al weer te klein. Hoewel we al wel volledig werken vanuit onze nieuwe lokatie is de verbouwing nog niet afgerond. We hebben al vele felicitaties en attenties mogen ontvangen, maar de officiele opening zal eind april, begin mei plaatsvinden.

- forum.gps.nl

hoewel nog in opbouwfase is ons forum inmiddels operationeel zie hiervoor: http://forum.gps.nl

Groeten uit Notter,

Jose, Eric, Ruud en Hans

www.gps.nl

Plaats reactie

Terug naar “Archief”