Presentaties voor motorclubs?

Oude nieuwbrieven en dergelijke
Plaats reactie
Gebruikersavatar
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 224
Lid geworden op: 10 feb 2004 13:48
Locatie: Notter
Contacteer:

Presentaties voor motorclubs?

Bericht door www.gps.nl »

In het winterseizoen 2003/2004 heeft Waypoint tientallen presentaties voor motorclubs verzorgd; vooral in Nederland, maar ook in Belgie en zelfs in Zwitserland.

Ondanks dat dat altijd enorm leuke bijeenkomsten waren, die zeker ook in een behoefte voorzien, hebben we besloten het op deze manier toch niet meer te doen.

In alle eerlijkheid: het kostte ons eenvoudigweg te veel tijd. Vaak hadden we twee of drie bijeenkomsten in een week, aan de andere kant van het land. Om na thuiskomst rond 2 uur 's nachts toch 's morgens vroeg de winkel weer te openen.
Daarbij kwam het bovendien soms voor dat de opkomst, vaak door weersomstandigheden, beperkt was tot een man of tien.

alternatief
Om toch in deze behoefte te voorzien bieden we een drietal alternatieven:
1. we zullen komende winter een drietal bijeenkomsten ' in den lande' beleggen, voor iedereen vrij toegankelijk, ook in clubverband. Mogelijk combineren we met de motorbeurzen in Utrecht en/of Den Bosch. Via onze nieuwsbrief (zie http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=558) zullen we berichten zodra meer bekend over deze bijeenkomsten.

2. Het is voor clubs altijd mogelijk om een presentatie in Notter zelf te verzorgen; eventueel te combineren met een tourrit door Twente. In nadere afstemming kan dit in principe ook tijdens het zomerseizoen

3. Bij meer grootschalige bijeenkomsten met minimaal 80 deelnemers verzorgen we graag ook een presentatie op locatie. Dit minimum-aantal moet dan wel gegarandeerd zijn (anders zijn er kosten aan verbonden) en de doelgroep passen bij het thema gps-navigatie.

Groeten uit Notter!
Het waypoint-team

Plaats reactie

Terug naar “Archief”