Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Nieuwsbrief 21 juli 2005

Oude nieuwbrieven en dergelijke

Nieuwsbrief 21 juli 2005

Berichtdoor www.gps.nl » 21 jul 2005 13:23

Beste GPS-vrienden,

Met de vakantieweken voor de deur hierbij weer even een update van het GPS-front:
- Nieuwe vestiging Waypoint vertraagd
- Garmin kondigt nieuwe toestellen aan
- belangrijke GPS-tips vóór de vakantie
- Waypoint start met GPS- cursussen
- stand van zaken Quest-motor en Perfect Cradle
- uitslag onderzoek forum

Nieuwe vestiging Waypoint vertraagd
Zoals bekend was Waypoint voornemens in de loop van augustus een tweede vestiging in Zevenhuizen te openen. Helaas gaat dat plan niet door. Tijdens de afrondingsfase bleek dat vestiging van Waypoint op die plek zowel voor de dorpskern van Zevenhuizen als met name voor de achter het beoogde pand gelegen dierenspeciaalzaak grote verkeersproblemen had kunnen veroorzaken. Om kort te gaan: we zijn er niet uitgekomen met ‘Zevenhuizen’ en nu opnieuw op zoek.

Laat er geen misverstand over bestaan: Waypoint zal met zekerheid een tweede vestiging in Het Westen des lands openen; zoekgebied is nog steeds een straal van 20 km. rond Gouda. Vanwege parkeerproblematiek kijken we nu meer naar industriegebied-achtige omgeving; mits particuliere verkoop toegestaan. We houden ons nog steeds aanbevolen voor suggesties!!

Garmin kondigt nieuwe toestellen aan
Verleden week heeft Garmin in de VS-markt een reeks nieuwe toestellen aangekondigd waarvan we verwachten dat die in de tweede helft van dit jaar ook naar europa komen. Op http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=4877 staan de nieuwe toestellen en onze eerste reactie daarop.

Belangrijke GPS-tips vóór de vakantie
“Ga je GPS toestel niet de avond voor vertrek voorbereiden” is misschien wel de belangrijkste tip. Maar, vooral voor de gebruikers van de ‘automotive-toestellen’ (streetpilot, Quest, 276C) hebben we een soort vakantie-checklist gemaakt, om te voorkomen dat je onderweg voor problemen komt te staan. Zie http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=4933

Waypoint start met GPS-cursussen
Op veler verzoek start Waypoint dit najaar met GPS-cursussen; zowel voor beginners als gevorderden. Zie http://cursus.gps.nl voor het overzicht, de planning, kosten en inschrijving.

Stand van zaken Quest-motor en Perfect Cradle
We verwachten vanaf begin augustus een eigen oplossing voor de Quest op de motor te kunnen bieden op basis van de RAM-houder voor de Quest.
Ook zijn we druk met de productie van een nieuwe serie Perfect Cradles.
Zie hiervoor: http://www.gps.nl/body_productie.html
De verkoop van de Perfect cradle was tot dusverre ongeveer het dubbele van wat we verwacht hadden. We hopen de cradle vanaf eind augustus weer te kunnen leveren (maar weten dat pas zeker als we het zeker weten!!). Tot die tijd is de 2610 overigens gewoon leverbaar; het in tweede instantie toevoegen van de cradle is een kwestie van vier schroefjes los en vier vast schroeven...

Uitslag onderzoek forum
Enkele maanden geleden riepen we de lezers van deze nieuwsbrief en de bezoekers van het forum op om deel te nemen aan het onderzoek van Joost Janssens, die hoopt binnenkort af te studeren in de Internationele Bedrijfskunde aan de Universiteit van Maastricht. In dat verband deed hij onderzoek naar commerciele fora, in het bijzonder dat van waypoint Notter.
De uitkomst van het onderzoek ervaren we (met een rapportcijfer van 8,5) als groot compliment aan het adres van Notter. Waarvoor grote dank.
De uitkomst staat meer uitgebreid omschreven op het forum (waar anders!). Zie berichtnummer 35.496, op http://forum.gps.nl/viewtopic.php?p=35496


Tot slot:
Het hele Notter-team wens ieder een hele goede vakantie met vele kilometers GPS-plezier!!

Groeten uit Notter
Het Notter-team
Avatar gebruiker
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 224
Geregistreerd: 10 feb 2004 13:48
Woonplaats: Notter

Keer terug naar Archief

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast