Pagina 2 van 2

Re: Volgorde in reisplanner door elkaar

Geplaatst: 18 jun 2019 18:29
door Jeroen O
Ik heb het gelezen maar in de handleiding staat dus ook niet hoe de vertrekdatum ingesteld kan worden.

Dus nogmaals wie kan dit stap voor stap beschrijven?

Re: Volgorde in reisplanner door elkaar

Geplaatst: 18 jun 2019 21:30
door FM
Als ik een reis selecteer, krijg ik een scherm met rechts naam, afstand en reistijd en de knoppen 'Kaart' en 'Ga'.
Op de linkerkant van het scherm staan de waypoints begin en eind. Je kan die waypoints selecteren, en dan krijg je een scherm met de mogelijkheden 'vertrektijd' (of 'aankomsttijd' naargelang het gekozen waypoint), wis vertrektijd, wijzig locatie, verwijder locatie en wijzig naam van de locatie.


Klik op 'vertrektijd', en je krijgt een scherm met 2 'rollers'. Met de ene kan je de datum instellen, met de tweede het uur.


En je hebt daarbij natuurlijk een annuleerknop en een opsla-knop.


That's it.

Maar als ik dat vergelijk met de handleiding van de 595, dan lijkt me de 590 toch iets anders te werken dan de 595.

Re: Volgorde in reisplanner door elkaar

Geplaatst: 19 jun 2019 05:58
door Jeroen O
Dan werkt dat inderdaad anders. Bij een 595 selecteer je de reis. Ook dan krijg je de knoppen “kaart” en “ga” en een lijst met waypoints. Om te bewerken moet je links op het steeksleuteltje tikken. Dan krijg je een lijst met opties inclusief “wijzig planning”. Dan moet je kiezen van welk waypoint je de planning wilt wijzigen en dan kun je alleen een tijd invullen. De tijd van de overige waypoints wordt dan automatisch berekend.

Ik denk dat ik de conclusie kan trekken dat je de datum op de 595 niet kunt wijzigen. Helaas.

Maar bedankt voor je reactie.

Re: Volgorde in reisplanner door elkaar

Geplaatst: 19 jun 2019 16:09
door hka
Waarom moet dat allemaal zo moeilijk?
Als je de dag routes nummert bijv. dag 01-...., dag 02-..... is er toch geen probleem.
De routes komen dan op dag volorde in de queu te staan.

Re: Volgorde in reisplanner door elkaar

Geplaatst: 19 jun 2019 20:27
door FM
Dat is net het probleem, dat doet ie niet :roll: