Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Reisplanner TT riderV2 doet gek?

Tracks/routes van en voor motor- of autotochten

Moderator: GPStracks

Reisplanner TT riderV2 doet gek?

Berichtdoor Jacqiejj » 13 jul 2010 13:48

Hallo,

Mijn naam is Jacquelien, ik ben nieuw hier en meteen al een vraag :P

2 maand geleden heb ik een tomtom rider v2 aangeschaft voor de vakantie.
Mijn vader heeft een garmin zumo 550. Via hem heb ik routes gekregen wat GPX bestanden zijn. Nu heb ik deze via de ITN converter (1.76) omgezet naar een itn bestand. Vervolgens heb ik deze op de TT gezet in de map itn.

Als ik de reisplanner open staan hier netjes de routepunten in aangegeven. Echter als ik de reisplanner de navigatie laat starten, geeft hij aan dat hij geen route heeft gevonden en soms zegt ie dat ie geen routepunt heeft gevonden.

Weet iemand misschien wat ik verkeerd doe?
Ik heb op verschillende manieren geprobeerd om de routes op de TT te zetten maar kom steeds uit op hetzelfde probleem.

Hopelijk kan iemand mij hiermee helpen?

Groetjes Jacquelien
Jacqiejj
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 13 jul 2010 13:30
Woonplaats: Arnhem

Berichtdoor Scheurneus » 13 jul 2010 15:10

Zet in ITN je kaarten naar TomTom maps en verplaats de routepunten naar de weg.

Let wel op dat je laatste punt een bestemming is en de rest niet en dat er niet meer dan 48 punten in een (deel) route mogen zitten. Via ITN ff splitsen
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Jacqiejj » 14 jul 2010 21:36

Hallo Marco,

Ik heb dit geprobeerd, zoals je had aangegeven.
Ik heb de route ge editeerd zodat ik een kaart te zien kreeg. Hier stonden de routepunten allemaal keurig op de weg. Hier dus niets aan veranderd. Vervolgens heb ik hem gesplit en op de tomtom gezet.

Nu gaf de tomtom de titel van de route weer en als ik hem dan open dan vind hij helemaal geen routepunten? Terwijl er eerst wel van die routepunten in die lijst stonden.

Ook als ik de route naar tomtom home exporteer zodat deze hem ordent op de tomtom heb ik ditzelfde probleem.

Wat heb ik nu verkeerd gedaan?

Hoor het graag.

Groetjes Jacquelien
Jacqiejj
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 13 jul 2010 13:30
Woonplaats: Arnhem

Berichtdoor Scheurneus » 15 jul 2010 13:09

Ik weet het niet, vermoedelijk zie ik dat pas op het moment dat ik met je mee kan kijken.

Plaatjes posten helpt.
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)


Keer terug naar Motor & auto

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


cron