werkt mapsourse met windo,s 8

Adviesvragen, voor als je een 'schaap met vijf poten' zoekt dat multi-inzetbaar is
Plaats reactie
c.leemans
Berichten: 1
Lid geworden op: 6 feb 2012 16:47

werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door c.leemans »

ik heb windo,s 8 op mijn computer laten instaleren maar kan nu alleen de oude versie van mapsourse op mijn computer instaleren. kan iemand mij hier antwoord op geven.

Gebruikersavatar
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 2458
Lid geworden op: 2 jun 2006 00:07

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door Erik »

zoek even in de Helpdesk in klik dit forumdeel. Windows 8 is daar al vaker aan de orde geweest, het installeren van MapSource updates eveneens.
je zit hier in het forumdeel dat is bedoeld voor Adviesvragen, voor als je een 'schaap met vijf poten' zoekt dat multi-inzetbaar is
Groeten
Erik BMW K StreetPilot IIIdeluxe => SP2610 => SP2720 => SP2820 met CNEur NT LTU, MapSource 6.12.4 (WinXP) en 6.16.3 (W10); eTrex Legend HCx met OpenFietsMap (DBNL); nüvi 2595LMT; Garmin vívofit; Concept 2; SRC op Schuberth C3 PRO

lexmol
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 417
Lid geworden op: 18 sep 2008 22:09
Locatie: Utrechtse Heuvelrug

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door lexmol »

JA !!!!!

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door HaWee »

c.leemans schreef:ik heb windo,s 8 op mijn computer laten instaleren maar kan nu alleen de oude versie van mapsourse op mijn computer instaleren. kan iemand mij hier antwoord op geven.
behalve de opmerkingen van Erik en lexmol die ik onderschrijf :wink: je vraag is niet alleen vaag maar zelfs tamelijk onbegrijpelijk. :?

"kan nu alleen de oude versie van mapsource installeren" welke oude versie? van je oude dvd ? of van de garmin site die is tenslotte al 2,5 jaar oud maar wel de nieuwste?
je enige vraag is zelfs "kan iemand mij antwoord geven" maar je hebt geen vraag gesteld wat je zou willen of wat je probleem is.
"Always Look on the Bright Side of Life"

bolle1961
Berichten: 380
Lid geworden op: 5 aug 2007 16:58

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door bolle1961 »

werkt mapsourse met windo,s 8
Lijkt me toch een duidelijke vraag

Gebruikersavatar
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 5253
Lid geworden op: 28 mar 2008 20:12

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door splashy »

Hawee heeft gelijk, als je een goed antwoord wil krijgen moet je een duidelijke vraag stellen.

Bij deze een even onduidelijk antwoord, Ja, behalve als......
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G

Gebruikersavatar
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 16620
Lid geworden op: 2 mei 2004 11:56
Locatie: Mellieha, Malta

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door ++ Lex ++ »

Wat is "windo,s 8"? :mrgreen:
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st

Gebruikersavatar
Rekel
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 758
Lid geworden op: 11 okt 2008 22:30
Locatie: 118971,479582

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door Rekel »

Dat is de nieuwe versie met van die tegeltjes. :wink:
Frank
Colorado 300, eTrex 30, Oregon 700, een Santos Travelmaster 26 chromo fiets en  iPhone & Macs

Gebruikersavatar
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 5253
Lid geworden op: 28 mar 2008 20:12

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door splashy »

Een opnieuw mislukte versie van Microsoft, maar er gloort hoop, want zeer binnenkort komt er een nieuwe versie, hopelijk is die minder achterlijk.
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door HaWee »

nee hoor, dat is windows 8 . ++Lex++ vroeg wat is "windo,s 8"


en die nieuwe versie heeft weer een startknop, maar daarmee ga je terug naar het tegeltjesscherm en dat kon al op meerdere manieren :cry:
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 5253
Lid geworden op: 28 mar 2008 20:12

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door splashy »

Zal toch niet waar zijn? Daar waren we zelf ook al achter en nu proberen ze het weer?
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door HaWee »

"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 5253
Lid geworden op: 28 mar 2008 20:12

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door splashy »

Dank je ik zal de testversie eens installeren, maar de frase
"maar alsof je een aap en een olifant dezelfde juwelen geeft en hoopt dat mensen zien dat ze familie zijn."
en sommige delen van de recensie geven niet veel hoop op echte vooruitgang.
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G

Gebruikersavatar
GPS Expert
Berichten: 3281
Lid geworden op: 24 jan 2013 22:41
Locatie: Amsterdam, Apeldoorn, Havelte, Hilversum, Hoensbroek, Leusden, Privé les of GPS Helpdesk
Contacteer:

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door GPS Expert »

geinig al die reacties. Veranderingen zijn altijd "slecht" Ik zou eigenlijk pleiten voor het verwijderen van de desktop en alleen klikken op tegeltjes. Dat is ech teen stuk vriendelijker dan te moeten zoeken en bladeren in een Alle Programma's menu.

En de meesten zetten de desktop toch vol, nou, dan heb je nu de mogelijkheid, met tegeltjes en nog een beetje gesorteerd ook, is het weer niet goed :)

Zoeken naar een app of document zoals basecamp of een route in de metro interface is wel echt een verbetering, maar ja, voor toetsenbord haters niet gebruikt. Gewoon de eerste letters tiepen.
Marco

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav, Peaklife/Rage.

Zie ook mijn Kennisforum en YouTube kanaal.

Gebruikersavatar
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 5253
Lid geworden op: 28 mar 2008 20:12

Re: werkt mapsourse met windo,s 8

Bericht door splashy »

Ik heb het even voortgezet op;

De stamkroeg
Vervolg W8.1
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G

Plaats reactie

Terug naar “Wandelen, fietsen EN auto of motor”