Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Kaartfout

Voor alle vragen en tips rond het gebruik van het programma MapSource.
Selecteren van kaarten, maken van routes etc. etc.. Ook problemen met het volgen van routes vinden meestal z'n oorzaak in MapSource, ongeacht welk type toestel je gebruikt.

Kaartfout

Berichtdoor RRett » 17 feb 2019 14:47

Waar en hoe kan ik een kaartfout doorgeven? Ik woon inmiddels bijna 19 jaar op hetzelfde adres en niet één navigatiesysteem kent de juiste plaats voor het straatje waar ik woon. Gisteren een nieuwe Garmin Zumo 345LF gekocht, ook deze kent het straatje niet, wel op een plek enige tientallen meters verderop, maar die straat heeft een andere naam, die weer tussen mijn straatje en de verkeerde plek voor mijn straatje in ligt. Blijft komisch, dat zoiets na 19 jaar nog niet is gemeld en/of verbeterd.
RRett
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 17 feb 2019 11:36

Re: Kaartfout

Berichtdoor rick » 18 feb 2019 18:45

Als niemand meldt dat er een fout zit op die locatie zal het ook nooit aangepast worden. Kaartfout melden kan hier: https://my.garmin.com/mapErrors/report.faces

Of via BaseCamp
Avatar gebruiker
rick
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 280
Geregistreerd: 27 aug 2005 09:00
Woonplaats: Notter

Re: Kaartfout

Berichtdoor blazez » 18 feb 2019 19:27

Inderdaad, als je zelf niets doet veranderd er ook niets. Hoe vaak heb je zelf in die 19 jaar eea aangegeven bij de verschillende kaartmakers.
Zo zijn er hier in het bos nog best wel eens veranderingen in de paden die niet op openstreetmap staan. Dus opgenomen en zo meteen zelf even gaan intekenen bij open streetmap. De volgende keer dat er via openfietsmap een verse uitgave uitkomt (een aantal dagen), dan is het pad alweer aangepast.
blazez
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 190
Geregistreerd: 4 jan 2005 14:35
Woonplaats: Rheden


Keer terug naar Garmin MapSource

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten