Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

????sportrak map????

De helpdesk is bedoeld voor ondersteuning bij het gebruik van je toestel.
In 'Algemeen' alleen vragen die in de onderwerpen hieronder geen plek vinden!

????sportrak map????

Berichtdoor tothemax » 12 dec 2004 22:14

hallo ik heb wat hulp nodig
ik heb dus de sportrak map, prima ding maar...
het lukt me niet om het aan te sluiten
het programma wat ik gebruik is Mapsend streets europe
maar als ik een kaart of wat wil uploaden dan wil dat niet,
mijn computer vind de gps niet. De com. poorten zijn busy als ik deze hier op aansluit en dan................tja vertel het maar
groeten marcel
tothemax
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 12 dec 2004 22:00

Berichtdoor Hans Vaessen » 13 dec 2004 12:52

Moeilijk op afstand te zien wat de oorzaak is; com-poorten gaan meestal 'vanzelf' goed en kennen minder problemen dan USB (waar aparte drivers voor nodig zijn).

Ik vermoed dat de oorzaak zal zitten in een ander programma dat de com-poort bezet houdt. Kan bijvoorbeeld een modem zijn (fax-software?).

Misschien heb je ook meerdere GPS-porgramma's geinstalleerd en zitten die elkaar in de weg?
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor N!co » 13 dec 2004 13:16

Heb je een PDA? Misschien active-sync die je compoort bezet houdt?
Avatar gebruiker
N!co
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 87
Geregistreerd: 26 apr 2004 19:40

re:

Berichtdoor tothemax » 16 dec 2004 18:48

nee ik heb geen ander programma hier voor die geinstaleerd is,
en ook geen pda.
ik heb hier niets op aangesloten ook niet in het verleden en er zitten hier 2 poorten op en ze zeggen bijde het zelfde
maar moet ik dan hier voor drivers hebben??
tothemax
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 12 dec 2004 22:00

Berichtdoor Hans Vaessen » 16 dec 2004 19:25

Voor de com-poort heb je geen drivers nodig. Die doet het of doet het niet. Kijk in apparaatbeheer na of je com-poorten goed functioneren; zoniet, dan is er een ander programma dat ze bezet houdt.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

com poort

Berichtdoor tothemax » 19 dec 2004 16:43

in app. beheer staan ze als ingeschakeld en werken goed
maar waar kan ik zien dat ze in gebruik zijn anders dan in mapsend
tothemax
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 12 dec 2004 22:00

Berichtdoor Hans Vaessen » 19 dec 2004 19:33

Door na te gaan wat je verder hebt geinstalleerd en in gebruik hebt; bijvoorbeeld faxsoftware, pda etc.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

RE:

Berichtdoor tothemax » 20 dec 2004 22:11

niet dus
geen fax/scanner en dergelijke ook geen pda, gamepad of andere zaken
helemaal niets op aangesloten. ook niet in het verleden
tothemax
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 12 dec 2004 22:00

Berichtdoor Paniekje » 2 feb 2005 10:56

Compoort even disablelen , herstarten computer (vraagt ie zelf om omdat er iets gewijzigd is) , daarna com-poort weer activeren , hij zal dan de GPS weer zien .

Ik had dit afgelopen week ook nadat ik PALM geinstalleerd had , dus inderdaad met zo'n sync-kabel .........
dus geen paniek ,
Paniekje .
Avatar gebruiker
Paniekje
 
Berichten: 63
Geregistreerd: 23 dec 2004 12:25
Woonplaats: Eindhoven


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten