MDA Compact van T-mobile....

De helpdesk is bedoeld voor ondersteuning bij het gebruik van je toestel.
In 'Algemeen' alleen vragen die in de onderwerpen hieronder geen plek vinden!
Plaats reactie
dekke541
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 dec 2004 13:46
Locatie: Hoofddorp

MDA Compact van T-mobile....

Bericht door dekke541 »

Goeiemiddag allen,

Ik heb net de MDA Compact van T-mobile genomen met een contract en nou kan daar navigatiesoftware op. Deze heeft mijn vader van TOM TOM 3en ik kan hem ook op mijn MDA zetten nou is mijn vraag.... Weet iemand wat voor een GPS muis ik voor de MDA Compact moet kopen om hem werkend te maken. Heb al gekeken op de GPSplaza.nl maar daar wordt ik niet wijs uit. Ik kan de SD-slot GPS niet gebruiken want ik moet mijn SD kaart er in stoppenb met alle kaarten van TOM TOM want de bestanden zijn te groot om op de MDA alleen te zetten.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Bijvoorbaat dank John

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 24525
Lid geworden op: 9 mar 2004 21:38
Locatie: Rectum (vlakbij Notter)
Contacteer:

Bericht door Hans Vaessen »

John,

Het is leuk dat navigatie op de GSm mogelijk is. Eerlijk gezegd hebben we hier in 'Notter' onze scepsis over. Zowel vanwege de benodigde improvisaties als vanwege de uiteindelijke kwaliteit van navigatie. Zowel qua routering als praktische bruikbaarheid.

Het is een beetje als met een digitale camera: als je zo'n ding in je telefoon hebt en veel gaat gebruiken koop je vervolgens toch een 'echte'.

Het klinkt wat arrogant, ik weet het, maar op dit forum kom je vooral gebruikers tegen van 'echte' mobiele navigatiesystemen. ik verwacht dat je hier ook geen antwoord vindt op je vraag. Maar wie weet.

Kijk anders zeker eens op andere fora, met name in de PDA-hoek. Mogelijk dat je daar het antwoord vindt; of informeer eens bij de telefoonwinkel.

Succes!
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp

Plaats reactie

Terug naar “Algemeen”