Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

De helpdesk is bedoeld voor ondersteuning bij het gebruik van je toestel.
In 'Algemeen' alleen vragen die in de onderwerpen hieronder geen plek vinden!

Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

Berichtdoor fred.dokter » 2 maart 2019 09:53

Ik krijg sinds enkele weken deze melding bij het starten van m'n Mio. Pas een kwartier na het opstarten krijg ik een gps signaal. Ik wandel 'gewoon' in NL op plaatsen waar een goed gps signaal zou moeten zijn. Tot voor enkele weken had ik dit nooit.
fred.dokter
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 2 maart 2019 09:36

Re: Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

Berichtdoor keesm » 2 maart 2019 10:49

Ik heb geen verstand van een Mio, maar zorg in ieder geval dat laatste software er op staat en voer een harde reset uit (zoals we meestal bij een Garmin adviseren :mrgreen: ), zie ook: https://service.mio.com/M0100/DownLoad_ ... rland.html
Avatar gebruiker
keesm
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4797
Geregistreerd: 18 nov 2004 21:03
Woonplaats: N 51°48' E 5°14'

Re: Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

Berichtdoor fred.dokter » 17 maart 2019 20:40

Bedankt keesm. Ik heb de instructie gevolgd. Bij de uitvoering van de harde reset krijg ik echter geen melding, wel wordt de mio opnieuw gestart.
Het resultaat is dat ik weer gps signaal heb na het opstarten. Het duurt alleen nog een minuut voordat ik het signaal krijg. Dat vind ik lang. Wat is jullie ervaring en mening?
fred.dokter
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 2 maart 2019 09:36

Re: Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

Berichtdoor RonalT » 18 maart 2019 16:59

Mening, voor zoveel deze waard is: wees blij dat het toestel weer werkt! :-)
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR / Vivoactive 3 om te koppelen met een EDGE 25
Avatar gebruiker
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 3184
Geregistreerd: 20 sep 2006 18:14
Woonplaats: Dinteloord

Re: Melding 'Geen gps signaal' op Mio Cyclo 400

Berichtdoor GPS Expert » 22 maart 2019 17:42

Bij Mio duurt het wat langer, als de accu leeg was voor gebruik is het ook heel normaal. maar als je het toestel eens per 3 weken gebruikt is het ook heel normaal gedrag en binnen aanzetten werkt ook niet bevorderlijk.
Marco

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav, Peaklife/Rage.

Zie ook mijn Kennisforum en YouTube kanaal.
Avatar gebruiker
GPS Expert
 
Berichten: 3254
Geregistreerd: 24 jan 2013 22:41
Woonplaats: Amsterdam, Apeldoorn, Havelte, Hilversum, Hoensbroek, Leusden, Privé les of GPS Helpdesk


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten