Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

geen gesproken tekst

Ideaal voor auto/motor/boot (276C/278) of auto/motor/vliegtuig (296C). Ook geschikt voor off-road.

geen gesproken tekst

Berichtdoor Michel Rijnvis » 17 jul 2008 17:24

Ik heb route's ontvangen, maar bij het rijden geeft mijn 276c geen tekst,
de juiste kaarten zijn geladen.
wie wiet wat ik verkeerd doe, of wat de fout kan zijn

b.v.d.

michel
Laatst bijgewerkt door Michel Rijnvis op 28 jul 2008 19:31, in totaal 1 keer bewerkt.
Michel Rijnvis
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 aug 2007 20:38
Woonplaats: Monster

Berichtdoor Scheurneus » 17 jul 2008 21:28

Wat bedoel je met geen tekst?

Geen aanwijzingen in tekst op het scherm of geen stem die de tekst voorleest?
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Michel Rijnvis » 18 jul 2008 10:03

Beste Marco,

Ik krijg wel de route helemaal in beeld, maar krijg geen gesproken tekst.

Groet

Michel
Michel Rijnvis
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 aug 2007 20:38
Woonplaats: Monster

Berichtdoor pouw » 18 jul 2008 14:46

Het kan zijn dat, als je de laatst firmwire update heb geinstalleerd, dat de 276 op de fabrieksinstelling is terug geplaatst.
Het kan dus zijn dat je het geluid weer moet aanzetten in je menu.
Pieter
HP2V '89 :wink: nu met GPSMAP 278
Avatar gebruiker
pouw
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 176
Geregistreerd: 15 apr 2005 19:58
Woonplaats: Zwijndrecht

Berichtdoor Michel Rijnvis » 18 jul 2008 16:27

Dank Pieter,
Helaas is dit het niet, mijn eigen routes doen het wel goed.

groet

michel
Michel Rijnvis
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 aug 2007 20:38
Woonplaats: Monster

Berichtdoor MRPhone » 19 jul 2008 10:39

route wel herberekend met je eigen versie kaartmateriaal? Als ik dat nl niet doe heeft mijn zumo hetzelfde geintje.
MRPhone
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 76
Geregistreerd: 22 apr 2006 13:31
Woonplaats: Hardenberg

Berichtdoor Michel Rijnvis » 19 jul 2008 17:11

Bedankt voor je reactie

Heb ik op de pc inderdaad niet gedaan, wel terplaatse op de gps, en dat hielp niet. De route zou met versie v9 gemaakt zijn en zelf heb ik 2008, het is een route in ierland, weet je of er een manier is om het te testen na het herberekenen.

Dank

Michel
Laatst bijgewerkt door Michel Rijnvis op 28 jul 2008 19:33, in totaal 1 keer bewerkt.
Michel Rijnvis
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 aug 2007 20:38
Woonplaats: Monster

Berichtdoor Michel Rijnvis » 27 jul 2008 08:45

Weet niemand de oplossing ??
Michel Rijnvis
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 25 aug 2007 20:38
Woonplaats: Monster


Keer terug naar Garmin GPSMAP 276C/278/296C

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast