Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

276c

Ideaal voor auto/motor/boot (276C/278) of auto/motor/vliegtuig (296C). Ook geschikt voor off-road.

276c

Berichtdoor Piet van der Horst » 12 apr 2009 18:46

Hallo weet iemand wat dit kan zijn ,als ik een route heb gedownload en herberekend.En hem dan in mijn 276c wil laden ,dan herkent hij de 276c niet.Als ik het vinkje aan klikt van het venstertje,dan laat hij wel alle schijven zien,maar geen 276c.Dit is van de een op de andere dag gebeurd.
Ik heb wel een paar weken geleden de updates gedaan ,voor het toestel 5.30 en voor mapsource 6.15.3
Gr.Piet.
Avatar gebruiker
Piet van der Horst
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 65
Geregistreerd: 9 apr 2006 10:42
Woonplaats: Rotterdam

Berichtdoor egberto » 12 apr 2009 20:04

De versie 6.15.3 is geen stabiele versie. Op het forum zijn al veel fouten en problemen met deze versie gemeld. Probeer eens met de versie van 6.15.4
Zelf ben ik vanwege de problemen met 6.15.3 teruggegaan naar 6.13.7 omdat toen 6.15.4 niet beschikbaar was en met 6.15.3 niet te werken was

EgbertO
egberto
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 59
Geregistreerd: 6 jun 2007 10:46

Berichtdoor HaWee » 12 apr 2009 21:43

en misschien opnieuw de garmin USB drivers installeren?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21472
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor william-zomer » 14 jun 2009 17:41

HaWee schreef:en misschien opnieuw de garmin USB drivers installeren?
Ook ik heb ditzelfde probleem opeens. Ik heb MS op drie systemen draaien en bij geen van die systemen wordt de 276 herkend. :cry:
Heb alles gedaan wat ik kon vinden op het net; Nieuwe drivers MS opnieuw, oudere versies geprobeerd, windows xp herstel software gedraaid, Harde reset, extra harde reset (z-out enz) maar geen enkele communicatie is mogelijk.
Wie weet/kan mij helpen, over 4 weken staat mijn motorvakantie naar de Verdon op het programma :lol: Heb alle routes klaar staan, dus wil ze ook wel gaan rijden op de gps.
william-zomer
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 21 maart 2008 12:59

Berichtdoor HaWee » 14 jun 2009 17:55

en ondertussen hebben we al enige tijd Mapsource 6.15.6 en die werkt beter dan de vorige "15" 's.

als 3 pc's de gps niet zien ga je denken aan ofwel de verbindingskabel of de gps (aansluiting) zelf.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21472
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor william-zomer » 16 jun 2009 16:10

HaWee schreef:en ondertussen hebben we al enige tijd Mapsource 6.15.6 en die werkt beter dan de vorige "15" 's.

als 3 pc's de gps niet zien ga je denken aan ofwel de verbindingskabel of de gps (aansluiting) zelf.

ook die draait bij mij, maar dat veranderd niets aan de situatie.
Is er echt niemand hier die weet welk probleem ik heb.
BTW ik heb drie verschillende aansluit kabels geprobeerd. Geen werkte dus of het gps apparaat geeft geen informatie af of er is iets anders.
Heb Garmin ook gemaild maar nog geen reactie mogen ontvangen.
william-zomer
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 21 maart 2008 12:59

Berichtdoor Ed Kats » 16 jun 2009 23:00

De 276 werkt toch ook gewoon met een standaard usb kabeltje ??

Ik heb een camera en een kleine externe harde schijf met dezelfde aansluiting.
Als zo iets wel werkt ipv de 276 dan zijn Windows en de kabel in ieder geval in orde.

Je krijgt ook geen Windows aansluit "geluidje" bij het insteken v/d kabel of aanzetten v/d 276 ??

Gr, Ed
GPSmap 278, CityNavigator NT2011.1, OnRoute 2010, Dakota 20, Metroguide V9, Topo NL - B - D - F - A - CH - GB
Avatar gebruiker
Ed Kats
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 715
Geregistreerd: 8 mei 2004 11:59
Woonplaats: Vlaardingen

Berichtdoor egberto » 17 jun 2009 10:22

Als ik de computer en de 276 aan heb staan en steek dan de USB-kabel er in dan komt op het scherm van de 276 de melding dat er een USB-verbinding is. Komt deze niet dan zou ik gaan twijfelen aan de USB-poort op 276 of aan de kabel.
Toen ik de 276 pas had, heb ik ook problemen gehad met de originele Garmin-kabel. Heb toen snel een andere gekocht omdat ik geen tijd had om even naar Notter te rijden. Met de andere kabel ging het wel goed.
Maar tegenwoordig gaat het wel weer met de originele Garminkabel
EgbertO
egberto
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 59
Geregistreerd: 6 jun 2007 10:46


Keer terug naar Garmin GPSMAP 276C/278/296C

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


cron