Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Lifetime update stopt ermee

Ideaal voor auto/motor/boot (276C/278) of auto/motor/vliegtuig (296C). Ook geschikt voor off-road.

Lifetime update stopt ermee

Berichtdoor Rob de Reus » 30 apr 2009 04:38

Goedemorgen,

Ik heb gisteren Lifetime aangeschaft online, maar als het programma de kaarten op mijn Garmin 278C zet stopt de installatie met de foutmelding:
-Er is een fout opgetreden bij het opvragen van informatie bij uw GPS.
Controleer de software en voer de installatie op nieuw uit.-

Ik heb daarna met de Webupdater de software gecontroleerd, de nieuwste versie eropgezet, de nieuwste mapsource geinstalleerd en toen opnieuw de installatie gedaan maar met hetzelfde resultaat.
Er zit geen geheugenmodule in mijn toestel en ik heb de GPS en de Computer een keer opnieuw opgestart zoals ik elders op het forum tegenkwam.

Weet iemand raad?

Alvast bedankt, Rob de Reus
Rob de Reus
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 19 apr 2007 17:05

Berichtdoor optopan » 30 apr 2009 08:44

Waar kan je dan ONLINE updaten? Ik heb me r.t gezocht! :?
Groet,
Hans
Avatar gebruiker
optopan
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 11 dec 2006 22:44
Woonplaats: Vlaardingen

Berichtdoor Anne » 30 apr 2009 12:10

ik heb nog nergens online numaps lifetime update kunnen vinden. waar heb je die besteld?

het kaartje wat je krijgt bevat een kraskode. je moet dus zelf de code zichtbaar maken....
Avatar gebruiker
Anne
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2652
Geregistreerd: 1 sep 2005 10:04
Woonplaats: Oldenzaal

Berichtdoor Rob de Reus » 30 apr 2009 14:52

Mischien gebruik ik dan de verkeerde term, ik bedoel online betaald, de lifetime-update gedownload, de code krijg je dan ook in je scherm en vervolgens geprobeerd te installeren. En dat allemaal op My Garmin
Rob de Reus
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 19 apr 2007 17:05

Berichtdoor Rob de Reus » 30 apr 2009 20:31

Probleem opgelost.

Ik heb 2 dingen gedaan, de Pc voor de tweede keer opnieuw opgestart- dat zou het dus niet moeten zijn- en het gedownloade bestand met Winrar uitgepakt zoals ik hier ergens op het Forum heb gelezen.
Toen liep de installatie ineens wel door.

Rob :P
Rob de Reus
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 19 apr 2007 17:05

Berichtdoor Goost » 7 mei 2009 08:31

Rob de Reus schreef:Probleem opgelost.

Ik heb 2 dingen gedaan, de Pc voor de tweede keer opnieuw opgestart- dat zou het dus niet moeten zijn- en het gedownloade bestand met Winrar uitgepakt zoals ik hier ergens op het Forum heb gelezen.
Toen liep de installatie ineens wel door.

Rob :P


Wat ik me dus afvraag is waarom het bij Garmin zelden eenvoudig kan, en er veel te vaak omwegen moeten worden gezocht om de software fatsoenlijk te laten werken.

Greetzz,
Geert
R1200GS LCA
Avatar gebruiker
Goost
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 354
Geregistreerd: 27 nov 2005 14:39
Woonplaats: Terneuzen (Zeeuwsch-Vlaanderen)

probleem opgelost

Berichtdoor Rob de Reus » 9 mei 2009 21:32

Hier sluit ik me bij aan, ik vind het een geweldig apparaat met veel mogelijkheden ook qua software maar niet echt gebruiksvriendelijk.
Ik hoop dat de eerstvolgende update makkelijker gaat.

Wel super dat dit Forum zoveel oplossingen en mogelijkheden biedt! :lol:
Rob de Reus
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 19 apr 2007 17:05

Re: probleem opgelost

Berichtdoor Goost » 10 mei 2009 09:56

Rob de Reus schreef:Wel super dat dit Forum zoveel oplossingen en mogelijkheden biedt! :lol:


Absoluut :!: :!: Ook de mensen van Waypoint helpen je altijd daar waar het mogelijk is en met enthousiasme.

Greetzz,
Geert
R1200GS LCA
Avatar gebruiker
Goost
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 354
Geregistreerd: 27 nov 2005 14:39
Woonplaats: Terneuzen (Zeeuwsch-Vlaanderen)

Berichtdoor Jerom » 26 mei 2009 20:25

Bij mij van hetzelfde.
Ik had dus hetzelfde probleem met men 278 en de life time update.
Hij wilde op een gegeven moment niet meer.
Gewoon om te proberen eens de computer uitgezet en terug op gestart en voila alles werkte perfect.
Bij mijn buurman hetzelfde probleem.
Dus wanneer ge alles hebt gedownload best eerst alles netjes afsluiten en daarna de computer terug opnieuw op starten en dan werkt het allemaal netjes.
Dat is mijn bevinding na 4 x 278 een life time update te hebben gegeven.
http://www.extreme4x4.be/
Can-am Outlander 800i / TOYOTA Landcruiser 90 ; GARMIN 278c
Jerom
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 26 jan 2007 22:30
Woonplaats: Den Uil


Keer terug naar Garmin GPSMAP 276C/278/296C

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast