Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

NL taal valt uit op 276c met FW 5.40

Ideaal voor auto/motor/boot (276C/278) of auto/motor/vliegtuig (296C). Ook geschikt voor off-road.

NL taal valt uit op 276c met FW 5.40

Berichtdoor cbr06 » 30 aug 2009 17:34

Hallo,

Op mijn 276c heb ik plotseling het volgende probleem,
De gesproken aanwijzingen laat mijn unit niet meer in het Nederlands horen.
Kies ik voor de Engelse taal, geen problemen. Neem ik dan weer NL, klinken er 2 woorden en dan niets meer.

Harde reset geprobeerd : Geen verbetering.
Firmware 4.80 opnieuw er opgezet : geen verbetering.

Wie weet wat er aan de hand zou kunnen zijn? Is het eigenlijk mogelijk om een oudere FW terug te zetten?

gr Edmar
ST1300 met Zumo 660 en AmpliRider
cbr06
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 3 nov 2004 16:50
Woonplaats: Nijmegen

Berichtdoor cbr06 » 30 aug 2009 19:33

Nu is het nog vreemder...

Als ik Nederlands als gesproken taal neem, stopt hij na bijv. 8, 9 (geluidsterkte).
Kies ik dan de engelse taal, en herstart de 276c zijn er helemaal geen problemen meer met de gespoken taal......totdat ik weer voor NL ga.

Downgraden van de firmware heeft niet geholpen (ik ben tot 5.00 teruggegaan).



Help :shock: :shock:
ST1300 met Zumo 660 en AmpliRider
cbr06
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 3 nov 2004 16:50
Woonplaats: Nijmegen

Berichtdoor cbr06 » 10 sep 2009 05:01

Helemaal niemand een idee wat er aan de hand kan zijn? :(

Op het moment staat hij op engels als gesproken taal.
ST1300 met Zumo 660 en AmpliRider
cbr06
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 3 nov 2004 16:50
Woonplaats: Nijmegen

Berichtdoor Scheurneus » 10 sep 2009 14:41

Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor cbr06 » 11 sep 2009 21:15

Scheurneus schreef:Nederlandse taal opnieuw laden?

http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=1423


In 1 woord ; Geweldig :D :D

Ik was al op zoek geweest naar dat stukje software, maar schijnbaar niet goed genoeg gezocht.

Probleem opgelost. In mijn gps zaten enkel nog Nederlands, Engels en zweeds als gesproken opties.

Bedankt!
ST1300 met Zumo 660 en AmpliRider
cbr06
 
Berichten: 28
Geregistreerd: 3 nov 2004 16:50
Woonplaats: Nijmegen


Keer terug naar Garmin GPSMAP 276C/278/296C

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast