Garmin cummonicator plugin

Ideaal voor auto/motor/boot (276C/278) of auto/motor/vliegtuig (296C). Ook geschikt voor off-road.
Plaats reactie
Filemon
Berichten: 20
Lid geworden op: 21 mar 2009 13:02
Locatie: Belgie

Garmin cummonicator plugin

Bericht door Filemon »

Vraagje ,

ik heb al een paar keren geprobeerd om van garmin de communicator plugin te installeren . :cry:

Het lukt gewoon niet voor dit op mijn pc te plaatsen , ik bezit de windows xp versie .

Ik krijg iedere keer de melding MSI Error Fil not found !! :?: :?:

Kan iemand mij helpen , om dit toch te kunnen installeren ? :)

Ik bezit gps garmin streetpilot 2610

groeten DR.

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21919
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door HaWee »

windows XP welke SP (service pack) ?

welke internetbrowser gebruik je ?

geef eens precies echt stap voor stap aan wat je doet, wat wel werkt en wat niet en wanneer letterlijk welke foutmelding komt.
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
GPS Expert
Berichten: 3272
Lid geworden op: 24 jan 2013 22:41
Locatie: Amsterdam, Apeldoorn, Havelte, Hilversum, Hoensbroek, Leusden, Privé les of GPS Helpdesk
Contacteer:

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door GPS Expert »

Meestal is dit ene probleem op een oudere en vooral vervuilde computer, via gereedschappen zoals ccleaner en revounistaller en ook het verwijderen en weer toevoegen van Microsoft .Net Frameworks kan het wel eens opgelost worden.

Maar het kan ook zijn dat er een versie Windows XP installatie nodig is.

HIer staan de nodige verwijzingen: http://forum.gps-expert.nl/viewtopic.php?p=2461#2461
Marco

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav, Peaklife/Rage.

Zie ook mijn Kennisforum en YouTube kanaal.

Filemon
Berichten: 20
Lid geworden op: 21 mar 2009 13:02
Locatie: Belgie

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door Filemon »

Mijn brouwser in google chroom en ik werk met windouws 7

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21919
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door HaWee »

Filemon schreef:
ik bezit de windows xp versie .

.
Filemon schreef:Mijn brouwser in google chroom en ik werk met windouws 7
???? wat is het nou? Windows XP of Windows 7 ? dat zijn maar 3 Windows generaties verschil :roll:
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
Erik
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 2451
Lid geworden op: 2 jun 2006 00:07

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door Erik »

Filemon schreef:Ik bezit gps garmin streetpilot 2610
Garmin GPSMAP 276C/278/296C of 2610?
Window XP of Windows 7 ?
in de bonen, zeker & vast
Groeten
Erik BMW K StreetPilot IIIdeluxe => SP2610 => SP2720 => SP2820 met CNEur NT LTU, MapSource 6.12.4 (WinXP) en 6.16.3 (W10); eTrex Legend HCx met OpenFietsMap (DBNL); nüvi 2595LMT; Garmin vívofit; Concept 2; SRC op Schuberth C3 PRO

Filemon
Berichten: 20
Lid geworden op: 21 mar 2009 13:02
Locatie: Belgie

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door Filemon »

sorry hé , ik ben een leek op pc , het gaat wel over windows 7

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 24525
Lid geworden op: 9 mar 2004 21:38
Locatie: Rectum (vlakbij Notter)
Contacteer:

Re: Garmin cummonicator plugin

Bericht door Hans Vaessen »

Ik weet niet of het nog zo is, maar in het verleden had men nog al eens het probleem dat je, zodra de installatie start, eerst je browser af moet sluiten. Mogelijk dat dat helpt..
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp

Plaats reactie

Terug naar “Garmin GPSMAP 276C/278/296C”