Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Wat is een 'onafhankelijk GPS specialist??'

Dit forum is vooral bedoeld voor (potentiële) klanten van WayPoint; maar iedereen is van harte welkom.
Zie hier voor uitleg.

Wat is een 'onafhankelijk GPS specialist??'

Berichtdoor Hans Vaessen » 23 maart 2006 21:15

Binnen het forum zie je soms onder een naam staan 'Notter GPS specialist' of 'onafhankelijk GPS-specialist.

Wat betekent dit nu?

Notter GPS specialist
Heel simpel: dat is een medewerker van Waypoint Notter.
De vermelding is van belang om:
a. te zien dat het een reactie van 'ons' is.
b. te weten dat de inhoud van de reactie meestal een feit is, en geen speculatie. Weet echter dat ook Waypoint de wijsheid niet in pacht heeft, niet over ALLE kennis beschikt en soms vragen niet goed leest.

onafhankelijk GPS-specialist
Dat zijn eigenlijk 'gewoon' forumleden. Maar dat wel leden die duidelijk opvallen. Niet alleen omdat ze veel antwoorden geven. Maar ook door de kwaliteit van de antwoorden. En bij die kwaliteit van die antwoorden gaat het er dan weer niet alleen om of de inhoud klopt, maar ook of de beantwoorder er duidelijk energie in steekt om een vraag duidelijk en, waar nodig, met geduld, te beantwoorden.
Die onafhankelijke specialisten hebben dus géén formele band met Waypoint. Vaak (niet altijd!) zijn het echter wel 'klanten' van Waypoint, Sterker: daarbij vaak zelfs klanten waarmee we frequent contact hebben. Het komt bijvoorbeeld voor dat we bij het uitkomen van een nieuw toestel een 'onafhankelijk GPS-specialist' met veel ervaring met dat type vragen om dat toestel te testen.
Een 'onafhankelijk GPS-specialist' kan daarbij behoorlijk 'Waypoint-minded' zijn. Niet omdat ie door ons betaald wordt, maar omdat ie als geen ander weet hoe serieus we onze advies- en service-'rol' zien.

Hoe wordt je 'Onafhankelijk GPS-specialist?'

Alleen op uitnodiging van WayPoint. Heel af en toe nodigen we op basis van de criteria zoals hierboven omschreven iemand uit om die 'rank' te accepteren. Daar is geen structuur voor, het gebeurt vrij impulsief op het moment dat er iemand duidelijk 'uitspringt'. Het aantal benoemde 'specialisten' is overigens zeer gering.

wat is het nut van die 'specialisten'
De reden van instelling van die 'rank' is louter om de lezer van het forum een beetje te helpen. Op een vraag komen vaak vele antwoorden, niet allemaal even juist. Door de toevoeging van de 'onafhankelijk specialist' heb je een stukje extra zekerheid dat het antwoord komt van iemand die ècht weet waar ie het over heeft.
Dat wel BESLIST niet zeggen dat dat bij anderen niet zo is overigens!!

Dit forum valt immers juist zo op door de kwaliteit en gerichtheid van de antwoorden. En niet te vergeten de snelheid. De combinatie van die zaken bestaat alleen bij de gratie van ALLE deelnemers.

En natuurlijk is de 'rank' ook een beetje een compliment aan die specifieke deelnemers, een veer in de r*** zogezegd. Maar dat is niet waar het om gaat: goede wijn behoeft geen krans.

Als Waypoint zijn we alle leden, 'onafhankelijk gps-specialist' of niet evenzeer erkentelijk voor de bijdrage aan het doel van dit forum: ondersteunen bij de keuze voor aanschaf en, vooral ook, informatie-, kennis- en ervaringsuitwisseling om nòg meer plezier van je toestel te hebben.

En jazeker! Dat neemt ons ook veel werk uit handen, en die energie kunnen wij dan weer inzetten bij het individuele contact in de winkel, aan de telefoon en in de email. Maar allicht ook binnen het forum.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24525
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Keer terug naar Alleen voor klanten van WayPoint???

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast