Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

TMC icoontjes zijn Amerikaans

Als de toepassing specifiek in de auto is en gebruiksgemak belangrijker is als allerlei extra opties.

TMC icoontjes zijn Amerikaans

Berichtdoor JeroenE » 26 aug 2006 22:41

Op mijn Streetpilot C510 heb ik een aantal nieuwe zaken geinstalleerd. De nieuwe firmware, een nieuwe firmware voor de TMC, een nieuwe basismap van de wereld (zie de topic voor de Nuvi) en naar aanleiding van een bericht dat er toch problemen zijn als je zowel intern als extern kaarten hebt geladen (ook al overlappen ze niet) heb ik op het interne gedeelte de gmapsupp bestanden een andere naam gegeven en alle kaartgegevens op de SD kaart geladen. Zonder SD kaart komt de melding dat er geen detailkaarten zijn en met SD kaart start de GPS wel op.

Alles lijkt op zich goed te werken, maar er zijn wel wat zaken veranderd mbt TMC. Als ik naar de instellingen ga dan komt de melding dat er nog geen abbonnement actief is en dat die wordt geactiveerd als het apparaat weet waar hij is. Dat gebeurt echter niet, ook al weet hij prima waar hij is.

Ik kan ook niet meer zoeken naar alternatieve frequenties. Echt wereldschokkend is dat misschien niet, ik heb het tot nu toe niet gebruikt behalve om te kijken hoe het werkte.

Wat me wel stoort is dat bij de TMC gegevens de 'Europese' icoontjes zijn vervangen door 'Amerikaanse'. Ik zie nu dus oranje icoontjes. Ik vermoed dat dit komt door de TMC update. Weet iemand of dat klopt of dat ik dit nog ergens kan aanpassen?
JeroenE
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 196
Geregistreerd: 24 jul 2006 19:53
Woonplaats: Amersfoort

Keer terug naar Garmin Drive en Nuvi serie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast