Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

terug naar fabrieksinstellingen noodzakelijk

Als de toepassing specifiek in de auto is en gebruiksgemak belangrijker is als allerlei extra opties.

terug naar fabrieksinstellingen noodzakelijk

Berichtdoor ozmar » 1 sep 2006 11:56

Ik heb een Nuvi360. Op een Sd kaartje heb ik TopoNederlad gezet en als ik deze kaart in de nuvi stop en daarna topo selecteer werkt alles goed. Als ik daarna weer terug ga naar de wegen kaart en de SD kaart verwijder, dan op "waarheen" druk en daarna "adres" blijt ie naar "provincie"vragen en daar is niets op te selecteren. Hierna moet ik teruggaan naar fabrieks instellingen om dit weer te herstellen.
Hoe kan dit??
Avatar gebruiker
ozmar
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 1 sep 2006 11:28
Woonplaats: Friesland

Berichtdoor elsinga » 1 sep 2006 12:45

Probeer eerst eens de nieuwste firmware te updaten... dit is een fout die in vroege versies voorkwam, geloof ik.
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook
Avatar gebruiker
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 10102
Geregistreerd: 8 jun 2004 14:00
Woonplaats: N52 55.981 E5 51.058

Berichtdoor Joke » 1 sep 2006 12:57

Volgens mij heeft het niet met een update te maken maar met een "vinkje"
Kan het bij de 360 niet ook zo zijn (net als bij de Nüvi350) dat je gewoon dmv een vinkje aanzetten kunt kiezen welke kaart je wilt bekijken?
Ga naar:
Instelling-Kaart-Kaartinfo (middenonder) hier kun je een vinkje voor de betreffende kaart zetten, dan wordt er niet gevraagd naar de provincie en kun je gewoon verder. Waarom zou je trouwens de SD kaart steeds verwijderen? Ik laat deze er altijd gewoon inzitten, komt er ook geen "rommel"in deze opening.
Nüvi 350 voor in de auto
en 60Cx om te wandelen
Joke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 111
Geregistreerd: 16 feb 2006 11:39
Woonplaats: Achterhoek

Berichtdoor ozmar » 1 sep 2006 13:33

De nieuwste updates zitten erin. Ook het vinkje wordt uitgezet en als de kaart erin blijft maakt het ook niet uit. Als eenmaal het vinkje van de topo aangezet is geweest moet er weer teruggegaan worrden naar de fabrieksinstellingen! Tja......
Avatar gebruiker
ozmar
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 1 sep 2006 11:28
Woonplaats: Friesland

Berichtdoor Joke » 1 sep 2006 13:54

Ik heb geprobeerd om jouw probleem op te roepen in mijn Nüvi350, maar dat lukt me (gelukkig) op geen enkele manier. Wil ik Topo zien, dan zet ik CN8 UIT. Wil ik CN8 zien dan staan voor BEIDE KAARTEN het vinkje. Misschien dat andere 360 bezitters je verder kunnen helpen?
Nüvi 350 voor in de auto
en 60Cx om te wandelen
Joke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 111
Geregistreerd: 16 feb 2006 11:39
Woonplaats: Achterhoek

Berichtdoor ozmar » 1 sep 2006 14:58

Ja, ik denk dat ik er nu weet, beide kaarten moeten aangevinkt staan, zoals je zegt werkt hetook, alleen moet ik er op letten dat ik eerst beide kaarten aanvink voordat ik de nuvi uitzet, doe ik dat niet en hij start alleen met topo op dab vraagt ie weer naar de prvincie en daar reageert hij niet op dan terug naar fabrieks inst.
Opletten dus voor mij, toch een bug???
Avatar gebruiker
ozmar
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 1 sep 2006 11:28
Woonplaats: Friesland

Berichtdoor Joke » 1 sep 2006 15:17

Ozmar, ik heb je een pb gestuurd
Nüvi 350 voor in de auto
en 60Cx om te wandelen
Joke
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 111
Geregistreerd: 16 feb 2006 11:39
Woonplaats: Achterhoek

Berichtdoor ozmar » 2 sep 2006 20:01

Joke zie je Pb!
Avatar gebruiker
ozmar
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 1 sep 2006 11:28
Woonplaats: Friesland


Keer terug naar Garmin Drive en Nuvi serie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten