Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Automatisch vervolg ?

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

Automatisch vervolg ?

Berichtdoor Flitz » 5 jun 2009 22:15

Je kan maximaal 48 waypoints (punten) in de planner zetten. Dus heb ik mijn route opgedeeld in deelroutes. Zodat ik 48 + 48 + ... kan gebruiken.
Maar als bv de eerste is afgelopen ( route ) dan moet ik altijd de 2de handmatig laden. Dus is het niet mogelijk dat die automatisch de volgende deelroute kan laden


3th party program mss :roll:
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Re: Automatisch vervolg ?

Berichtdoor NAV » 7 jun 2009 10:35

Flitz schreef:Dus is het niet mogelijk dat die automatisch de volgende deelroute kan laden


Nee, dat klopt. Elke route moet separaat geladen worden. De kunst is natuurlijk om de routepunten in een route zodanig te plaatsen dat je er zo min mogelijk nodig heb. Een kunst die zelfs de Garmin apparaten niet machtig zijn, maar mensen wel als ze er op oefenen.

Gebruik ook nooit een van internet opgehaalde route zonder die eerst te checken.

Zie ook dit topic: http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=24414
Avatar gebruiker
NAV
 
Berichten: 115
Geregistreerd: 6 jul 2008 09:31

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 11:32

Daarom mijn vraag of daar ook zo geen programma voor bestaat. Misschien een sneltoets of iets dergelijk
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Berichtdoor NAV » 7 jun 2009 14:28

Flitz schreef:Daarom mijn vraag of daar ook zo geen programma voor bestaat.


Nee, bij mijn weten niet.
Avatar gebruiker
NAV
 
Berichten: 115
Geregistreerd: 6 jul 2008 09:31

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 17:24

damn , zou anders wel een topoplossing zijn
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Berichtdoor Scheurneus » 7 jun 2009 18:50

Er is wel een plakbandjes methode waardoro de tt tijdens rijden wel kan wordne bediend.

Aan de achterkant van de tt de 2de lan links afplakken. (boven is boven)
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 18:53

hm , ik heb een ttxl met een navcore van een andere erop. de 8.204. Zo heb ik ook IQ routes en dergelijke.
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Berichtdoor Scheurneus » 7 jun 2009 18:57

dan is de enige juiste oplossing voor jou:

- Probeer zumo firmware erbij te hacken :mrgreen: ;)
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 18:58

goed plan , ga ik even checken :lol:
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 19:03

Hm , ook niet mogelijk blijkbaar. TOMTOM is wel op linux gemaakt dus op zich zou mijn probleem "maakbaar" zijn
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Berichtdoor Scheurneus » 7 jun 2009 19:19

garmin zumo is ook een kernal/linux implementatie. Van de nuvi5000 is zelfs de broncode gepubliceerd als pd.
Marco :)

Meridian Platinum, GPS[map]60, 62st, Dakota20, Edge 605, 800, 3de Zumo660, Rider3, Montana 650, I-gotU GT-120

Zie ook mijn eigen kennisforum.
Avatar gebruiker
Scheurneus
 
Berichten: 9195
Geregistreerd: 2 jun 2006 15:58
Woonplaats: Leusden, bij u thuis (Privé les) of op afstand (GPS Helpdesk)

Berichtdoor Flitz » 7 jun 2009 19:20

jammer dat ik zelf niet zo een programeur ben :? Ben alleen goed in dingen pasbaar te maken.
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13

Re: Automatisch vervolg ?

Berichtdoor christc » 12 jun 2009 11:10

NAV schreef: De kunst is natuurlijk om de routepunten in een route zodanig te plaatsen dat je er zo min mogelijk nodig heb. Een kunst die zelfs de Garmin apparaten niet machtig zijn, maar mensen wel als ze er op oefenen.

Gebruik ook nooit een van internet opgehaalde route zonder die eerst te checken.


Bovenstaande kan ik helemaal onderschrijven met nog een toevoeging:
Beperking van het aantal routepunten is een goede zaak, maar maak er ook niet te weinig; mocht je een keer van de route af moeten wijken (bv door wegopbreking) dan blijft je route vrijwel ongewijzigd (behalve tot het eerstvolgende routepunt uiteraard).
Kwestie van ervaring mee opdoen.

groet,
Christ
christc
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 990
Geregistreerd: 4 maart 2006 13:18

Berichtdoor Flitz » 12 jun 2009 11:40

en dat is dan ook weer waar 8)
Flitz
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 5 jun 2009 22:13


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast