Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

TomTomRider 2 maakt geen verbinding met Sony Eriksson W700I

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

TomTomRider 2 maakt geen verbinding met Sony Eriksson W700I

Berichtdoor Granddink » 15 jun 2009 14:19

LS

Als ik de cardo en de telefoon voor de eerste keer installeer in de TT Rider2 werken ze goed.
Maar als ik de TT uitzet, en opnieuw opstart werkt of de Cardo, of de telefoon niet meer.
Kan heb dan alleen nog installeren na een fabrieks reset en de gewone reset.
Hier na weer dezelfde problemen bij het uitzetten van de telefoon, of de TT of de Cardo, werkt het weer niet. Soms loopt zelfs de telefoon vast en moet ik de accu er eerst uithalen.
Telefoon is Sony Eriksson W 700I, die staat niet meer?? in de lijst met goedgekeurde telefoons.
Maar ook de Sony Eriksson W 350! die wel in de lijst staat doet het ook niet.

Weet iemand wat er hier fout gaat?

Bvd

John Vissers
Anders maar weer op de Gok Gok....
Granddink
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 11 jun 2009 22:28
Woonplaats: Dordrecht

Berichtdoor Granddink » 29 jun 2009 23:57

Puh, niet erg druk hier. :-(

John Vissers
Anders maar weer op de Gok Gok....
Granddink
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 11 jun 2009 22:28
Woonplaats: Dordrecht


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast