Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Verbinding maken Scala Rider Q2 met TomTom Rider lukt niet

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

Verbinding maken Scala Rider Q2 met TomTom Rider lukt niet

Berichtdoor mtel » 28 jul 2009 18:18

Goedenavond,

Ik had mijn vraag ook in het voorsteltopic gezet, maar hier lijkt het me meer op z'n plaats.

Situatie wat ik heb is dat de Scala rider (nieuw gekocht bij WayPoint Moordrecht) wel door TomTom gevonden wordt. TomTom geeft aan dat de vereiste functies voor de headset niet kunnen worden gevonden.

Ik heb deze pagina gevonden, voor wat betreft de installatie.

Ik begrijp niet waar het fout gaat. Moet ik de TomTom updaten, zodat er ook functies voor de Q2 bekend zijn.

Ik heb btw de TomTom Rider v1.
mtel
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 jul 2009 14:08
Woonplaats: Vlaardingen

Berichtdoor Hans Vaessen » 28 jul 2009 19:08

Je vraag is me niet geheel duidelijk, maar ik meen wèl gehoord te hebben dat de TT over de meest actuele firmware moet beschikken om met de Q2 te werken. Even via tt home de firmware van je toestel updaten dus..
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Berichtdoor Mr. M » 28 jul 2009 19:20

Bekend probleem, de Q2 is nogal kritisch. Resetten is het device:
Zie hier een draadje en mogelijke oplossing

Zoek in google vooral ook op: reset Q2 scala rider

O ja en leesdeze van Scheurneus ook even!!
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast