Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

interne geheugen leeg totmtom 720

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

interne geheugen leeg totmtom 720

Berichtdoor J.Kuijper » 1 jan 2010 14:29

Mijn zoon heeft een tomtom 720 en op onverklaarbare wijze is alle software eraf. Hij gebruikt 'm alleen voor vakantie's en nu wil hij met dat ding naar oostenrijk en alles eraf.
Hij is het laatst gebruikt met de zomervakantie en heeft al die tijd in de kast gelegen. Kan het zijn dat als de batterij leeg is dan ook het interne geheugen leeg is??
Verder weet ik niet zoveel van een tomtom af, blij dat ik een Zumo heb :)

Jos
Avatar gebruiker
J.Kuijper
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 260
Geregistreerd: 19 maart 2005 23:39
Woonplaats: Heerhugowaard

Berichtdoor Mr. M » 1 jan 2010 14:53

Die laatste zin vergeet ik even :mrgreen:

Neen, interne geheugen is niet 'zomaar' leeg.
Heeft zoonlief een back-up gemaakt? Die dan terug zetten.

Zoniet:

Doe iig even dit:

Ga naar PC
Download TomTom Home (laatste versie)
Sluit 720 aan op PC.

Klik op Úpdate my TomTom

Dan zal je iig de software weer kunnen installeren.

Als ie de kaarten echt kwijt is, dan moet je nieuwe kopen.
Of TomTom support heel leif bellen (zit er nog garantie (1 jaar) op?)
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor J.Kuijper » 1 jan 2010 15:20

We hebben tomtom home erop gezet, geen backup van de kaarten gemaakt. Ik zei ook al tegen 'm dat de kaarten er niet zomaar af raken, die moet je al verwijderen via de comp.
Nou ja, moet ie zijn meisje maar ff laten bellen naar tomtom , helpt misschien beter dan dat hij dat doet.

Bedankt,
Jos
Avatar gebruiker
J.Kuijper
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 260
Geregistreerd: 19 maart 2005 23:39
Woonplaats: Heerhugowaard

Berichtdoor Mr. M » 1 jan 2010 15:55

Mooi. Keep your fingers crossed.

eh, boel staat toch niet toevallig op de wellicht aanwezige SD kaart he?
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor J.Kuijper » 1 jan 2010 16:01

Nee. staat ook niet op de sd kaart, gelukkig had ie wel de kaart van oost europa nog op zijn comp staan, maar daar heeft ie niets aan :-)
Avatar gebruiker
J.Kuijper
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 260
Geregistreerd: 19 maart 2005 23:39
Woonplaats: Heerhugowaard


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast