Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

plannen van een route, stopplaatsen

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

plannen van een route, stopplaatsen

Berichtdoor ludodg » 25 apr 2010 01:25

hallo,
ik heb sinds kort een TT rider2 en heb, na wat fora doorspit te hebben én met de hulp van Christc, aan de slag gegaan met Tyre, routes uitgestippeld, maar ook Garmin-routes geconverteerd naar TT-routes, routes opgeladen naar de TTRider2 ..

Nu vraag ik me echter af of je bij het uitstippelen van een route op één of andere manier ook stopplaatsen kan ingeven, of bijvoorbeeld extra info geven bij bepaalde punten op de route.

Het is de bedoeling dat diegene die de route rijdt, op die punten dus attent gemaakt wordt op extra info, of aangegeven wordt dat er bepaalde punten "iets speciaals" te bespeuren valt.

Kan dat? If so, hoe dan.

alvast bedankt.
ludodg
 
Berichten: 35
Geregistreerd: 3 apr 2010 22:49

Berichtdoor www.pvdk.be » 18 aug 2010 16:08

Ik antwoord wel erg laattijdig, maar hopelijk heb je er nog wat aan. Je zou met een POI programma een aantal locaties kunnen aanmaken als een nuttig punt. Bij een Tommie kan je dan die punten bij het passeren laten afroepen (bv de straal omheen het punt en het type geluid zijn instelbaar).

Stel dat je dus een 4-tal kastelen wil bezoeken en de rijder er attent wil op maken, dan neem je de geografische coördinaten van die kastelen, maakt er via een POI editor NP's van (nuttige punten) en laad die in het toestel (ze moeten zelfs geen deel uitmaken v.d. route).

Je kan ze dan configureren om laten af te roepen bij het naderen van die kastelen. Indien je kiest voor "enkel afroepen bij actieve route) wordt je enkel verwittigd als de route langs die punten passeert...

Succes.
www.pvdk.be
 
Berichten: 321
Geregistreerd: 5 maart 2008 07:57


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast