Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

ITN map pleite....

Wie kent TomTom niet?
De 300/500 en 700 voor de auto, de Rider voor de motor.

ITN map pleite....

Berichtdoor Olivier4 » 3 mei 2010 11:17

Hallo,
ik wil een route vanuit Onroute in de TT zetten, staat de ITN map nergens meer.... kan ik nu klakkeloos een nieuwe ITN map aanmaken? In TT> Home>download>complete> staat wel een map met de naam "itineary". Moet ik daar nu de nieuwe route in opslaan?
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 3 mei 2010 11:36

Yep, gewoon nieuwe Map INT aanmaken.
En daar de de routes weer in plaatsen.
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Olivier4 » 3 mei 2010 12:01

Okee, bedankt voor de vlotte service! By the way, wat is dan die andere map (initiary)?
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 3 mei 2010 12:15

In de \complete map van TTHome (je PC applicatie) staan de zaken die je via TTHome kunnen installeren op je Rider (of andere TT).
Ook routes.

Gooi je route daar maar es in. Koppel de Rider aan de PC.
Start TtHome op.
In een van de menu's (weet ik even niet uit mijn hoofd) staat iets van "Maps en andere zaken toevoegne aan je apparaat".

Dan krijg je een lijst met applicaties, stemmen, kaart kleuren en rotes, etc.
Je ziet dan welke op je apparaat staan en welke op de PC.
Met het zetten van een vinkje kun je dan deze naar je Rider zetten.

Routes copieer ik altijd via de Verkenner naar de map ITN.
Bovenstaande te omslachtig.
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

ITN map en routes plaatsen

Berichtdoor Olivier4 » 21 aug 2010 18:22

Tja, daar ben ik weer; ik ben mijn itn-map kwijt, heb TT Home opnieuw geïnstalleerd maar ook daar geen itn-map in te bekennen. Ik heb een nieuwe map itn aangemaakt en daar kopieer ik dan de route gemaakt in Onroute naar toe. Alleen zegt Onroute dattie de route daarnaartoe heeft verplaatst, maar de map blijft leeg.... Ik wordt daar nu horendol van, weet iemand hiervoor een oplossing???
Oh ja, ik zou bij Wodan niet weten hoe dit probleem op te lossen via TT Home, want daar zie ik echt geen mappen aanmaken, terugzetten of wat dan ook!!
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 21 aug 2010 19:45

Gewoon TT aansluiten op PC en met de Verkenner er naar toe gaan.

ITN map weer aanmaken en itn files er naar toe copieren
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Olivier4 » 22 aug 2010 07:57

Als ik de gemaakte route wil doorzenden naar de itm-map, geeft Onroute aan dat het is gedaan, alleen is het probleem dat er geen itn-files in de map komen, maw Onroute zegt te zenden maar doet dat niet! :? :?: :? :?:
Laatst bijgewerkt door Olivier4 op 22 aug 2010 22:49, in totaal 1 keer bewerkt.
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 22 aug 2010 19:47

OK, vergeet even TTHome

Sluit je TomTom aam op de PC
Open je Verkenner (Windows Explorer)

Zie je dan een netwerkdrive (disk) genaamd TomTom met het bekende icoontje?


Zo ja:

Op klikken
Zie je de boom een folder ITN ??

Mooi.

Maakt in Onroute routes en stuur die niet naar de TT, maar naar je harde schijf ergen in een folder Routes of zo. Wel als ITN format.

Die itn files kun je dan copieren (kopieren/Plakken) naar de map ITN in je TomTom drive/disk, zoals boven beschreven.

Helpt dit?
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Olivier4 » 22 aug 2010 22:51

Okee, bedankt, ga het morgenvroeg gelijk proberen en zal het gelijk laten weten!
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Olivier4 » 23 aug 2010 09:28

Hij kopieert de routes helemaal niet, ook niet naar een nieuwe map op de harde schijf. De TT is aangesloten waardoor TT Home automatisch wordt opgestart; ik heb ook geprobeerd het itn-bestand te kopiëren naar de TT, en als ik via TT Home het scherm bedien vind hij ook geen nieuw routeplan. Dus daar kopieert hij ook niet naar toe.
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 23 aug 2010 11:12

Lijkt een Windows probleem?

Kun je de TomTom drive wel zien in je verkenner?
En zie je dan de ITN map?

Daar maar es mee beginnen.
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Olivier4 » 23 aug 2010 11:27

In de verkenner staat de TT Home map, alleen daar zit geen itn map in; die heb ik zelf maar aangemaakt, maar dat haalt geen fluit uit. In de TT zelf zit wél een itn-map, maar daar kopieert hij geen bestanden naar toe, al geef ik wel dat pad op.....
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 23 aug 2010 12:14

Ok, vergeet TTHome eventjes.

We hebben een map ITN in de TomTom drive

Kun je elders op je harde schijf de itn file terugvinden die gemaakt hebt?

Daar rechtermuisknop Kopieer en dan naar de TomTom drive ITN map, rechtermuisknop PLAK

Eventjes extra vraagje: heb je ook Tyre op je PC?
Zoniet, installeer die dan even, als je dat niet erg vind

:D
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen

Berichtdoor Olivier4 » 24 aug 2010 19:11

We hebben een map ITN in de TomTom drive: wellicht snap ik je niet helemaal, maar er staat een standaard itn map in de TT. Die moet ik dan uiteraard aansluiten, bij mij wordt dit gezien als een externe schijf.

Kun je elders op je harde schijf de itn file terugvinden die gemaakt hebt? jazeker, die heb ik aangemaakt in de map TomTom>Home>download>complete.

Daar rechtermuisknop Kopieer en dan naar de TomTom drive ITN map, rechtermuisknop PLAK; in de zelf aangemaakte map staat niets! Dus valt er toch ook niets te kopiëren?

Eventjes extra vraagje: heb je ook Tyre op je PC? Ja.

In ieder geval alvast dank voor al je hulp voor deze hopeloze TT gebruiker...!
Olivier4
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 45
Geregistreerd: 1 feb 2007 19:09
Woonplaats: Sittard

Berichtdoor Mr. M » 24 aug 2010 19:50

We hebben een map ITN in de TomTom drive: wellicht snap ik je niet helemaal, maar er staat een standaard itn map in de TT. Die moet ik dan uiteraard aansluiten, bij mij wordt dit gezien als een externe schijf.


--> Prima, dat doen

Kun je elders op je harde schijf de itn file terugvinden die gemaakt hebt? jazeker, die heb ik aangemaakt in de map TomTom>Home>download>complete.


--> Aha, ik snap het, maar dan moet je in TT Home nog wel de settings goed zetten in TTHome. Tools -> Preferences (sorry, ik heb Engels)

Maar makkelijker: sleep die itn file van complete -> ITN map op je TT


Daar rechtermuisknop Kopieer en dan naar de TomTom drive ITN map, rechtermuisknop PLAK; in de zelf aangemaakte map staat niets! Dus valt er toch ook niets te kopiëren?

Eventjes extra vraagje: heb je ook Tyre op je PC? Ja.

Dan wordt het nog makkelijk:

1. Sluit TT aan op PC
2. open de route in Tyre
3. In tyre onder TomTom staat: kopieren naar TomTom

en klaar ben je :)

In ieder geval alvast dank voor al je hulp voor deze hopeloze TT gebruiker...!

Dat is ok, geen punt en als je er nog niet uitkomt, effe mailtje sturen en laat ik het je virtueel zien

gr M
Avatar gebruiker
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2683
Geregistreerd: 5 feb 2007 18:04
Woonplaats: Wageningen


Keer terug naar TomTom Rider en autonavigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten