Bestand nodig voor ZUMO550

De specifiek op motorrijders gerichte GPS van Garmin
Plaats reactie
SteveFJR
Berichten: 9
Lid geworden op: 1 mar 2013 22:54

Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door SteveFJR »

Vandaag wezen rijden met een zumo550 zonder basiskaart, route was ruim 500x herberekend pfffffffffft.

Wie O wie kan mij helpen met het bestand GMAPSUP.IMG van een zumo550??

Iemand in de buurt van Rotterdam met een zumo550?

mvg,
Steve

Gebruikersavatar
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 16620
Lid geworden op: 2 mei 2004 11:56
Locatie: Mellieha, Malta

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door ++ Lex ++ »

gmapsupp.img is een toegevoegde kaart die je zelf op het toestel hebt gezet.
Meegeleverde kaarten, zoals CityNavigator, en hun updates heten gmapprom.img
De hier bedoelde basiskaart heet gmapbmap.img
Gezien de eerdere berichten wordt echt de basiskaart bedoeld.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st

Gebruikersavatar
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 15157
Lid geworden op: 11 feb 2008 23:46
Locatie: Traiectum
Contacteer:

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door JaVaWa »

Het probleem van het herberekenen ligt toch waarschijnlijk niet aan het ontbreken van de basiskaart, maar aan het ontbreken van de City Navigator-kaart. Die kun je niet van een ander toestel overzetten.
Kijk op www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie en tips

eTrex Legend HCx, fēnix, Forerunner 220, GPS 38, GPS 45, GPS 60, GPS 75, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III en 2610, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22042
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door HaWee »

hij mist wel de basiskaart maar hij heeft CN twee keer in het toestel zitten, intern en op sd en veel delen dubbel en dat zal wel de routeringsproblemen veroorzaken.

@SteveFJR: waarom blijf je niet gewoon in dat draadje , daar is de info beschikbaar.
"Always Look on the Bright Side of Life"

SteveFJR
Berichten: 9
Lid geworden op: 1 mar 2013 22:54

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door SteveFJR »

SD kaart is er zo uitgewipt, is mijn probleem dan opgelost? Welke draadje bedoel je HaWee?

Gebruikersavatar
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 16620
Lid geworden op: 2 mei 2004 11:56
Locatie: Mellieha, Malta

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door ++ Lex ++ »

Dit draadje dat je ook zelf begonnen bent.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22042
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door HaWee »

maar je hebt dus 2 problemen:

de dubbele kaart

de ontbrekende basiskaart

en in dat andere draadje werd de basiskaart je al aangeboden maar je reageerde daar niet op
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 3455
Lid geworden op: 20 sep 2006 19:14
Locatie: Dinteloord
Contacteer:

Re: Bestand nodig voor ZUMO550

Bericht door RonalT »

En je dan afvragen waarom je geen goede adviezen krijgt, maar dat ligt aan het geven van informatie.

Hou je aan je verhaal, zorg dat je duidelijk ben, vergeet niets, maar geef ook geen dubbele informatie.

Dus even opnieuw.... :D
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR / Vivoactive 3 om te koppelen met een EDGE 25

Plaats reactie

Terug naar “Zumo 550 en 500”