TomTom POI's mét BMP

Plaats reactie
gemako
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 nov 2018 16:54

TomTom POI's mét BMP

Bericht door gemako »

Ik wil op de TomTom Go 520 een serie POI's plaatsen. Dat kan natuurlijk met TomTom My Drive en dat heb ik ook al gedaan. Maar met My Drive kun je er geen icoontjes (in BMP formaat) bij plaatsen. En ik wil tijdens het rijden kunnen zien dat ik een POI, in mijn geval een camperplaats, nader.
Er schijnt een manier te zijn om dat wel te kunnen, maar ik ken die niet en kan die ook niet vinden.
Is er iemand in het forum die weet hoe dat moet?

Gebruikersavatar
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 15005
Lid geworden op: 11 feb 2008 23:46
Locatie: Traiectum
Contacteer:

Re: TomTom POI's mét BMP

Bericht door JaVaWa »

gemako schreef:Er schijnt een manier te zijn om dat wel te kunnen
Voor zover ik weet is dit bij de nieuwere toestellen van TomTom NIET mogelijk.
Kijk op https://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie en tips

eTrex Legend HCx, fēnix (1), Forerunner 220, GPS 45, GPS 60, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III en 2610, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500

Hans Schipper
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 439
Lid geworden op: 29 apr 2004 10:07
Locatie: heerhugowaard
Contacteer:

Re: TomTom POI's mét BMP

Bericht door Hans Schipper »

Standaard wordt een POI/Mijn Plaatsen weergegeven als een “witte ster in een blauwe circel”. Als je daarop klikt wordt de naam weergegeven en kan je er eventueel naar toe navigeren (TT550). Hoe je het standaard symbool door een BMP kan vervangen weet ik niet. Als iemand dat wel weet houd ik mij ook aanbevolen.

Gebruikersavatar
woskam
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 384
Lid geworden op: 14 sep 2006 10:53
Locatie: Veenendaal

Re: TomTom POI's mét BMP

Bericht door woskam »

Ik heb in mijn Mazda een ingebouwde TT en op de daarbij behorende SD kaart heb ik in de poi map de achies bestanden gezet, de .ov2 en de .bmp van de betreffende landen. Ik heb die ook in de map Europa gezet, maar weet niet of dat ook moest. In ieder geval zie ik een camping symbooltje op het scherm als er een camping in de buurt is. Ik kan er ook naar zoeken. Ik weet niet of je dit bedoelt.Suc7
Montana 600 (32GbSDHC), Oregon 700 (32GbSDHC), Oregon 450 (16GBSDHC), Windows 10 en Preview , City Navigator NT2020.20, Topos NL, OFK1.63, OWK1.12, OFM, BELUX, GE, CH, FR. In de Auto, op de Fiets en met Wandelen.

Gebruikersavatar
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 15005
Lid geworden op: 11 feb 2008 23:46
Locatie: Traiectum
Contacteer:

Re: TomTom POI's mét BMP

Bericht door JaVaWa »

Klopt, bij de oudere modellen gaat dat zo. Bij de nieuwste werkt het helaas niet.
Kijk op https://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie en tips

eTrex Legend HCx, fēnix (1), Forerunner 220, GPS 45, GPS 60, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III en 2610, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500

Gebruikersavatar
Mr. M
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 2687
Lid geworden op: 5 feb 2007 18:04
Locatie: Wageningen

Re: TomTom POI's mét BMP

Bericht door Mr. M »

Op de Riders (4xx series) kun je kiezen uit een 4-5 tal gekleurde ruiten.
Dan kun je bv aan de camperplaatsen een groene ruit hangen als icoon.
Ik weet even niet of dat ook op de auto-nav's kan.
BMW R60/Steib, xChallenge, xCountry, 1150GS
Prolech MT5001 Android en Ulefone Armor 5 Android icm TomTom Go App en Osmand+

Plaats reactie

Terug naar “POI's”