Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Tijdstip van 'Found' nergens terug te vinden in Oregon 550T

Tijdstip van 'Found' nergens terug te vinden in Oregon 550T

Berichtdoor ruttentuttels » 9 okt 2009 15:18

Hoi,

Wanneer ik een geocache heb gevonden en de logpoging als gevonden markeer kan ik later nergens op de gps zelf de log datum en tijd vinden. Ik zou verwachten dat dit in de calender zichtbaar zou zijn maar helaas.. die doet helemaal niets dan alleen maar de maanden zichtbaar maken.

Kijk ik ergens overheen of moet ik dit ergens anders melden?

Alvast bedankt,

Rick.
ruttentuttels
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 9 okt 2009 15:08

Berichtdoor Roy Crijns » 9 okt 2009 19:32

Hallo Rick,
Voor zover ik weet wordt dit alleen opgeslagen in x:\Garmin\geocache_visits.txt (waarbij x de driveletter van je Oregon\Colorado\Dakota is)
Dit is een gewoon tekst bestand wat je kunt inlezen maar het is veel handiger om dit te doen middels je profiel op de geocaching site.

Op je account pagina van geocaching vind je het kopje "access my fieldnotes" waarmee het bovengenoemde bestand wordt ingelezen.
Er verschijnt dan een overzicht van je gevonden caches met daarbij de juiste datum, tijd en eventuele opmerkingen. (ook handig voor het bijhouden van TB's en coins die je onderweg opgepikt c.q gedropt hebt)
Als je op een van de caches uit dit lijstje drukt ga je meteen naar de pagina van de betreffende cache en na het loggen kom je weer terug in het lijstje waar de zojuist gelogde cache automatisch uit wordt verwijderd en je de volgende kunt loggen.

groetjes,
Evion
Roy Crijns
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 72
Geregistreerd: 25 jan 2005 19:36


Keer terug naar Geocaching

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast