waypoints invoeren in de magellan explorist gc

Plaats reactie
Team Skala
Berichten: 2
Lid geworden op: 9 feb 2011 20:33
Locatie: Alkmaar

waypoints invoeren in de magellan explorist gc

Bericht door Team Skala »

Deze gps zaterdag gekocht, aangezien de handleiding zeer beknopt is zit ik toch met een antal vragen.
Kan iemand mij uitleggen hoe ik waypoints kan invoeren, er staat bv E 004 42.806 maar ik kan maar 2 cijfers invoeren bij het eerste gedeelte.
Als ik dit invoer bij instellingen gps positie instellen en dan coordinaten en daar de waypoints invoer uit de route geeft het apparaat steeds de waarschuwing: gps was uitgeschakeld aan.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt,
groeten Team skala

Gebruikersavatar
Ber2
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 294
Lid geworden op: 27 sep 2009 20:25

Bericht door Ber2 »

Leuk he zo'n systeem waar niet veel mensen mee werken. Ik zag je post ook al een week geleden en overwoog om te reageren. Maar ik besloot even te wachten totdat er misschien GC gebruikers zouden reageren, maar helaas voor je :cry:

Ik heb ook geen GC maar wel weer een computer met Google.

Misschien heb je er wat aan!

Team Skala
Berichten: 2
Lid geworden op: 9 feb 2011 20:33
Locatie: Alkmaar

Bericht door Team Skala »

bedankt hoor voor de reactie. Heb even gekeken waar je naar verwees, maar helaas staat daar nog steeds het antwoord niet bij. Ja dat is het vervelende als je zo'n nieuw gps apparaat koopt, er zijn blijkbaar nog weinig gebruikers.
Ik ga nu maar even naar de winkel voor advies, maar nogmaals hartstikke bedankt hoor voor je reactie en dat je met mij meedenkt :wink:

Ilse

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21750
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: waypoints invoeren in de magellan explorist gc

Bericht door HaWee »

Team Skala schreef:Deze gps zaterdag gekocht, aangezien de handleiding zeer beknopt is zit ik toch met een antal vragen.
Kan iemand mij uitleggen hoe ik waypoints kan invoeren, er staat bv E 004 42.806 maar ik kan maar 2 cijfers invoeren bij het eerste gedeelte.
en als je gewoon de eerste 0 weglaat? dus ipv E 004 vul je E 04 in?


en heb je deze handleiding al?

http://support.magellangps.com/support/ ... ndbook.pdf
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21750
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Bericht door HaWee »

Team Skala schreef:bedankt hoor voor de reactie. Heb even gekeken waar je naar verwees, maar helaas staat daar nog steeds het antwoord niet bij.

Ilse
even kijken is nogal kort door de bocht met de nodige honderd links :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
Speedy70
Berichten: 10
Lid geworden op: 13 aug 2009 23:23
Locatie: Twentûh

Bericht door Speedy70 »

Heb ook een megallan CG. Ging bij mij ook niet goed tot ik er een update op zette en nu werkt het perfect.
No risk = no fun.
Honda VFR750 RC36II >125.000Km. SP2610

Plaats reactie

Terug naar “Geocaching”