Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

waypoints invoeren in de magellan explorist gc

waypoints invoeren in de magellan explorist gc

Berichtdoor Team Skala » 9 feb 2011 20:47

Deze gps zaterdag gekocht, aangezien de handleiding zeer beknopt is zit ik toch met een antal vragen.
Kan iemand mij uitleggen hoe ik waypoints kan invoeren, er staat bv E 004 42.806 maar ik kan maar 2 cijfers invoeren bij het eerste gedeelte.
Als ik dit invoer bij instellingen gps positie instellen en dan coordinaten en daar de waypoints invoer uit de route geeft het apparaat steeds de waarschuwing: gps was uitgeschakeld aan.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast bedankt,
groeten Team skala
Team Skala
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 9 feb 2011 20:33
Woonplaats: Alkmaar

Berichtdoor Ber2 » 15 feb 2011 10:55

Leuk he zo'n systeem waar niet veel mensen mee werken. Ik zag je post ook al een week geleden en overwoog om te reageren. Maar ik besloot even te wachten totdat er misschien GC gebruikers zouden reageren, maar helaas voor je :cry:

Ik heb ook geen GC maar wel weer een computer met Google.

Misschien heb je er wat aan!
Avatar gebruiker
Ber2
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 294
Geregistreerd: 27 sep 2009 19:25

Berichtdoor Team Skala » 15 feb 2011 11:29

bedankt hoor voor de reactie. Heb even gekeken waar je naar verwees, maar helaas staat daar nog steeds het antwoord niet bij. Ja dat is het vervelende als je zo'n nieuw gps apparaat koopt, er zijn blijkbaar nog weinig gebruikers.
Ik ga nu maar even naar de winkel voor advies, maar nogmaals hartstikke bedankt hoor voor je reactie en dat je met mij meedenkt :wink:

Ilse
Team Skala
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 9 feb 2011 20:33
Woonplaats: Alkmaar

Re: waypoints invoeren in de magellan explorist gc

Berichtdoor HaWee » 15 feb 2011 12:00

Team Skala schreef:Deze gps zaterdag gekocht, aangezien de handleiding zeer beknopt is zit ik toch met een antal vragen.
Kan iemand mij uitleggen hoe ik waypoints kan invoeren, er staat bv E 004 42.806 maar ik kan maar 2 cijfers invoeren bij het eerste gedeelte.


en als je gewoon de eerste 0 weglaat? dus ipv E 004 vul je E 04 in?


en heb je deze handleiding al?

http://support.magellangps.com/support/ ... ndbook.pdf
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21422
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor HaWee » 15 feb 2011 12:11

Team Skala schreef:bedankt hoor voor de reactie. Heb even gekeken waar je naar verwees, maar helaas staat daar nog steeds het antwoord niet bij.

Ilse


even kijken is nogal kort door de bocht met de nodige honderd links :wink:
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21422
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor Speedy70 » 17 apr 2011 20:07

Heb ook een megallan CG. Ging bij mij ook niet goed tot ik er een update op zette en nu werkt het perfect.
No risk = no fun.
Honda VFR750 RC36II >125.000Km. SP2610
Avatar gebruiker
Speedy70
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 13 aug 2009 22:23
Woonplaats: Twentûh


Keer terug naar Geocaching

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast