Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Dakota 10 gaat niet meer aan

De Outdoor-modellen met touchscreen: Oregon 300/400/500 serie, Dakota 10/20 en Colorado. De Oregon 600 serie vindt je bij de Montana.

Berichtdoor HaWee » 12 jun 2010 12:36

en hoe komt dat nu?
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21429
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Mijn gps werkt weer niet

Berichtdoor rem-co-tje » 12 jun 2010 17:15

Mijn één dag oude gps ging vanochtend niet aan toen heb ik via de computer mijn gemaakte waypoint gedeleted. Toen werkte hij weer. Daarna heb ik weer een waypoint aangemaakt en toen ik hem vanmiddag weer aan wilde zetten deed hij het weer niet. Waypoint gedeleted en hij deed het weer.
Heeft u misschien een tip hoe ik een waypoint aan kan maken zodat mijn gps het blijft doen? Of ligt het aan het apparaat?

Remco
rem-co-tje
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 10 jun 2010 17:18

Berichtdoor HaWee » 12 jun 2010 17:25

Hoe maak je de Waypoint aan? op de Dakota zelf of via de pc en als via de pc hoe zet je hem op de Dakota?
Ik zou een harde reset proberen en dan nogmaals testen.
Die andere procedure zou ik in dit geval niet doen.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21429
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

waypoint maken

Berichtdoor rem-co-tje » 12 jun 2010 17:39

ik maak mijn waypoints aan via de dakota zelf en dan druk ik op ''markeer waypoint'' en dan ''opslaan en bewerken'' en dan wijzig ik de naam. op de kaart zie ik dan mijn gemaakte waypoint.
Hoe moet hardresetten?

Remco
rem-co-tje
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 10 jun 2010 17:18

Berichtdoor HaWee » 12 jun 2010 19:11

Dakota uit
vinger linksboven in het beeldscherm drukken
Dakota aanzetten, vinger blijven drukken op beeldscherm tot vraag komt : alle gebruikersgegevens wissen? dan ja ingeven.

hierna moet je zaken als taal, eenheden, tijdzone etc weer instellen.

dan nog een keer proberen waypoint te maken, als het dan nog fout gaat: terug naar de leverancier.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21429
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Re: Dakota 10 gaat niet meer aan

Berichtdoor Jaspermin12 » 27 okt 2013 09:35

Hallo forum.
Gisteren werkte mijn pas gekochte Garmin Dakota 10 nog perfect, alleen toen ik hem vandaag aan wilde zetten deed hij ineens niets meer. Ik heb er nieuwe batterijen ingedaan, en de Dakota 10 aan de computer gelegt, deed hij ook niets. Wat moet ik nu doen? Is dit op te lossen? (Ik heb hem niet laten vallen en ook niet in het water gehad.)

Alvast bedankt,

M.v.g. Jasper Min
Jaspermin12
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 27 okt 2013 09:30

Re: Dakota 10 gaat niet meer aan

Berichtdoor HaWee » 27 okt 2013 12:19

controleren of je echt volle batterijen gebruikt en of je ze in de juiste richtingen heb gemonteerd. Als het dan niet werkt dan terug naar de winkel.
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21429
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Vorige

Keer terug naar Garmin Colorado, Oregon 3/4/5x0 en Dakota

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast