route maken in basecamp

Volwaardige routerende FIETSkaart voor het maken van routes op zowel PC àls in het toestel zelf. Vindt automatisch de mooie wegen en paden.
Plaats reactie
lovri
Berichten: 2
Lid geworden op: 15 aug 2014 22:08

route maken in basecamp

Bericht door lovri »

dag,
ik heb een etrex 30 en wilde proberen om een route aan te maken in basecamp om vervolgens te laden in mijn gps. als ik base camp open met mijn gps aangesloten, dan zie ik nergens verschijnen "openfietsmap Benelux" wat in mijn gps aanwezig is. Ik neem tenminste aan dat ik de fietsroute moet maken met behulp van die openfietsmap. Graag raad !
alvast bedankt !

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21759
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: route maken in basecamp

Bericht door HaWee »

het makkelijkst is de kaart ook op de computer zetten (dit forumdeel is trouwens de OnRoute fietskaart, je vraag past beter in forumdeel basecamp)

je kunt wel met de kaart in je toestel werken maar dan moet je hem even zichtbaar maken voor Basecamp dat doe je met JDM http://www.javawa.nl/jdm.html . In JDM klik je op de openfietsmap en dan klik je op de knop met het basecamp icon voor zichtbaar maken aan / uit zetten.

heb je trouwens wel op de site van openfietsmap de tips and tricks gelezen over welke routeringsinstellingen het beste zijn?
"Always Look on the Bright Side of Life"

Plaats reactie

Terug naar “OnRoute Fietskaart NL”