correcties op het kaartmateriaal

Auto-routerende topografische kaart, volledig gebaseerd op de Top-10 NL van het Kadaster.
Plaats reactie
tchabot
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 72
Lid geworden op: 17 apr 2007 23:14

correcties op het kaartmateriaal

Bericht door tchabot »

Hoe kunnen we niet correcte wegen,paden, etc. doorgeven? Ik zie al zo bij mij in de buurt smalle wandelpaden als straten gemerkt en omgekeerd.

Gebruikersavatar
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 24525
Lid geworden op: 9 mar 2004 21:38
Locatie: Rectum (vlakbij Notter)
Contacteer:

Bericht door Hans Vaessen »

Als je het vermoeden hebt van een technische fout (e bovenstaande lijkt daarop) dan kun je dat mailen naar support(at)onroute.nl. Er zal mogelijk geen directe terugkoppeling op komen, maar er wordt zeker naar gekeken.

Gaat het om ontbrekende paden e.d. dan biedt onroute geen updatemogelijkheid. We gaan uit van de kaarten van het kadaster en kunnen onmogelijk die 'bron' actualiseren. Wel hebben we het kaderster aangeboden feedback te geven van gebruikerservaringen.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp

tchabot
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 72
Lid geworden op: 17 apr 2007 23:14

Bericht door tchabot »

ik heb zojuist een screenprintje met correcties gestuurd. Sommige wandelpaden worden juist gemeden door deze fouten en op andere plaatsen zijn er juist wandelroutes op plaatsen waar ik niet graag zou willen lopen door de aanwezigheid van (snel)verkeer. Het viel me op dat dit vooral bij rotondes het geval is. Bij mij om de hoek staat er ook een snelegafrit als wandelpad!
Thibaud

gjvoosten
Berichten: 121
Lid geworden op: 22 aug 2008 18:17

Bericht door gjvoosten »

Hans Vaessen schreef:Als je het vermoeden hebt van een technische fout (e bovenstaande lijkt daarop) dan kun je dat mailen naar support(at)onroute.nl.
Zojuist gemeld:

Op coördinaten N52.01348 E4.30590 heeft de waterloop een nogal merkwaardige naam: "Lots- of"; het lijkt of de naam is afgebroken. Misschien is het een systematische fout [stond er wellicht een newline o.i.d. in het bronmateriaal?]; ik kwam deze toevallig tegen en heb niet gericht gezocht naar soortgelijke afbrekingen.

Plaats reactie

Terug naar “OnRoute Topografische wandelkaart NL”