Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

het forum na twee weken.....

Nieuws en informatie rond de dienstverlening van WayPoint.

het forum na twee weken.....

Berichtdoor www.gps.nl » 19 maart 2004 21:05

Beste lieden,

Boven dit forum lees je nog steeds 'dit forum is nog in ontwikkeling'.

De reden daarvoor is dat we het forum opengesteld hebben terwijl het eigenlijk nog lang niet klaar was. Bedoeling was om eerst een hele structuur te bouwen en een uitgebreide FAQ te ontwikkelen. Door de drukte kwamen we daar echter alsmaar niet aan toe. Daarom maar meteen 'over rood'; onze nieuwe winkel was immers ook al open terwijl de graafmachines buiten nog druk bezig waren(en nog steeds, maar bijna klaar.... nu de aanlegsteiger nog...).

En we hebben daar volstrekt GEEN spijt van: het forum kent meteen een geweldige levendigheid in een geweldig leuke sfeer. Met binnen twee weken meer dan 150 geregistreerde gebruikers bovendien.
Wat ons betreft helemaal in Notter-sfeer!

Een van de eerste bezoekers deed de suggestie een 'even voorstellen' thema te openen; volkomen terecht; getuige het aantal inzendingen op dat thema. Binnenkort zullen wij onszelf ook eindelijk eens netjes voorstellen. ;)

Maar nog steeds is het forum in ontwikkeling. De komende weken zullen we zoveel mogelijk gaan proberen om vragen waarvan we verwachten dat velen er tegenaan lopen beter vindbaar te maken.
Het kan dan ook zijn dat je ineens ziet dat er verandering in de 'threads' zijn: dat je inzending ineens op een andere plek staat of zelfs helemaal verdwenen.
Weet echter dat er dan geen sprake is van censuur, maar van effecten van 'in ontwikkeling'.

Een van de achterliggende gedachten van dit forum is dat we ook onze helpdesk willen optimaliseren. Het is momenteel vaak zo druk in Notter dat het beantwoorden van helpdesk-emails meestal nachtwerk is. En dan nog lukt het ons vaak niet meer om zo snel te reageren als we zouden willen. Bovendien wil je graag meteen het antwoord op je vragen proberen te vinden: een forum kan daarbij geweldig helpen. Enerzijds door een goede FAQ, anderzijds doordat zowel wij als andere enthousiaste GPS-gebruikers vragen snel beantwoorden. Vrijwel 24 uur per dag zelfs.
En bovendien vind je in het forum vaak antwoorden op vragen die je nog niet eens bedacht had!

Enfin; nogmaals welkom allemaal, en dank voor de enthousiaste inbreng in deze eerste fase!

Groeten uit Notter,

mede namens Jose, Eric, Ruud en Patrick,

Hans
Avatar gebruiker
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 224
Geregistreerd: 10 feb 2004 13:48
Woonplaats: Notter

Keer terug naar WayPoint Nieuws en Informatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast