Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

De tweehonderdste geregistreerde gebruiker!!

Nieuws en informatie rond de dienstverlening van WayPoint.

De tweehonderdste geregistreerde gebruiker!!

Berichtdoor www.gps.nl » 30 maart 2004 21:41

Na drie-en-een halve week telt dit forum al ruim 200 geregistreerde gebruikers (en een nog veel groter aantal niet-geregistreerden!)

Registratie is overigens alleen nodig om automatisch op de hoogte gehouden te worden van reacties en om zelf reacties en vragen te kunnen plaatsen. Inmiddels zijn op dit forum meer dan 1000 berichten te vinden.

Zoals te zien: meer en meer plaatsen we 'mededelingen' en 'sticky' berichten, vooral in de helpdesk. Ondermeer om te voorkomen dat het wiel tientallen keren uitgevonden wordt beantwoorden we daar veel gestelde vragen. We houden ons aanbevolen voor suggesties daartoe.

Ook opvallend is dat de mapsource en streetpilot-threads het drukst bevolkt zijn: de wandelaars en fietsers zijn vooralsnog in geringere getale aanwezig. Ook dat gaat binnenkort veranderen door extra aandacht voor die toepassingen. Hetzelfde geldt voor de rubriek 'routes'.

Enfin; enige weken stond hierboven 'in ontwikkeling' (en dat zal het forum altijd blijven). Maar inmiddels vonden we de tijd rijp om het forum officieel voor geopend te verklaren. Dus:

Welkom in Notter!

Het Notter-team
Avatar gebruiker
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 224
Geregistreerd: 10 feb 2004 13:48
Woonplaats: Notter

Keer terug naar WayPoint Nieuws en Informatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast