WayPoint lanceert nieuw Youtube kanaal: WayPointGPS

Nieuws en informatie rond de dienstverlening van WayPoint.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
elsinga
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 10102
Lid geworden op: 8 jun 2004 15:00
Locatie: N52 55.981 E5 51.058
Contacteer:

WayPoint lanceert nieuw Youtube kanaal: WayPointGPS

Bericht door elsinga »

Beste forumbezoeker,

WayPoint heeft al een tijdje een Youtube kanaal met filmpjes, een Twitter kanaal en een Facebook pagina. In het kader van het meer uniform maken van onze social media uitingen hebben we een nieuw Youtube kanaal gemaakt met dezelfde naam als we ook op Twitter en Facebook gebruiken: http://www.youtube.com/wayPointGPS. Het oude kanaal wordt niet meer bijgewerkt en waarschijnlijk worden de filmpjes daar nog wel eens verwijderd als we een aanval van opruimwoede krijgen of zo. ;) Op korte termijn zal ook http://tv.gps.nl naar het nieuwe Youtube kanaal gaan wijzen.

Het nieuwe Youtube kanaal is ook voorzien van een modernere look en inmiddels zijn er een hele stapel nieuwe filmpjes (informatie video's over producten) geplaatst. En met dat plaatsen gaan we de komende tijd gewoon door, dus abonneer je en je weet als eerste wat er allemaal gebeurt!

Bovendien gaan we, in he tkader van het 12.5 jarig bestaan van WayPoint dit jaar, de komende tijd een aantal leuke acties opzetten rondom onze social media kanalen. Dus als je ons nu al volgt of abonneert dan mis je ook daar niets van. en er valt heel wat te missen, want we gaan in elk geval leuke prijzen weggeven (en niet de minste ook nog!).

N.B. als je abonnee bent op het oude Youtube kanaal, dan wordt/ben je dat niet automagisch op ons nieuwe kanaal. En je hoeft het abonnement op het oude kanaal niet op te zeggen om op het nieuwe kanaal abonnee te kunnen zijn.
Supportvragen graag in het forum, niet per PM of e-mail!

Robert Elsinga =8- ) - (ex) GPS-V, Quest 1, Zumo 660, Montana 650t
(part-time Waypoint adviseur per 1 maart 2010)

Zie ook Youtube, Twitter, Facebook

Plaats reactie

Terug naar “WayPoint Nieuws en Informatie”