Zaterdag 8 november Open Dag Waypoint Zuid. Komt allen!

Nieuws en informatie rond de dienstverlening van WayPoint.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Skip
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 634
Lid geworden op: 14 jul 2004 15:28
Locatie: Olnzel

Zaterdag 8 november Open Dag Waypoint Zuid. Komt allen!

Bericht door Skip »

Gisteren heb ik promotie gemaakt binnen dit forum wat er voor heeft gezorgd dat ik dit bericht kan plaatsen. Ik weet nog niet precies wat die promotie inhoudt maar de praktijk zal het uitwijzen. :lol:

Ik zal in ieder geval mijn best doen vaker van me te laten horen als Waypoint medewerker/specialist en vestigingsmanager van Waypoint Zuid te Vessem.
In die laatste hoedanigheid grijp ik dan ook deze uitgelezen kans om onderstaande te plaatsen.

Zoals jullie weten heeft Waypoint begin mei van dit jaar zijn deuren ook opengeslagen in het Brabantse Vessem.
Van een echte opening is het derhalve niet gekomen omdat de aandacht mede, en zeer begrijpelijk, uitging naar de opening van de nieuwbouw in Notter.

We hebben daarom besloten een open dag te organiseren op zaterdag 8 november aanstaande en nodigen jou, je vrienden, familie en bekenden van harte uit een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Koffie en thee staan uiteraard klaar. (Dat geldt ook voor mijn GS vrienden.. :wink: )

We bieden naast het nuttigen van koffie/thee en een leuk gesprek ook een aantal andere activiteiten aan zoals een wandeling van 9,6 of 16km.

Specialist in outdoor kleding, en aanverwante artikelen, Wolf Camper zal deze dag ook aanwezig zijn. Zoals je bij een eerder bezoek aan een van onze vestigingen vast al hebt gemerkt is Waypoint dealer van Wolf Camper en zie je dat ook terug in onze bedrijfskleding.

Daarnaast organiseren we een occasionmarkt waarbij alle occasions van de verschillende vestigingen ons komen vergezellen. Zij hopen wel dat ze die dag met iemand mee naar huis mogen om samen met jou meer van Europa of de wereld te ontdekken.

Ook zijn onze voorraad Nolan en Schuberth helmen op zoek naar een passend hoofd, al dan niet voorzien van het Nolan N-com Bluetooth systeem of Schuberths Bluesonic.
Indien jij en de helm van je keuze niet nader tot elkaar kunnen komen qua pasvorm dan doen we daar niet al te moeilijk over, zoals je ook van Waypoint gewend bent, en wordt de juiste maat besteld. Er is ook dan sprake van een gereduceerd tarief welke, en daar is ongetwijfeld begrip voor, een fractie lager ligt dan die van de bestaande voorraad.

Ongetwijfeld heb je je enthousiasme over GPS, je apparatuur en mogelijkheden gedeeld met anderen in je omgeving en kan ik me zo voorstellen dat je heel veel mensen enthousiast en nieuwsgierig hebt gemaakt.
Juist voor deze mensen geven we een orientatiecursus tijdens de open dag waarbij deelname geheel gratis is. Vooraf aanmelden is wel wenselijk want vol = vol.

Alle concrete informatie over de dag, activiteiten en aanmelden vindt je terug op MyWaypoint onder het kopje Activiteiten of je komt er direct via deze link; http://www.mywaypoint.nl/page/opendag_vessem

Ik had mezelf voorgenomen het kort en krachtig te houden, maar zelfs mijn enthousiasme overschrijdt wel eens grenzen. :wink:

Gebruikersavatar
Jeroen D.
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 1229
Lid geworden op: 3 sep 2008 07:31
Locatie: Uden
Contacteer:

Bericht door Jeroen D. »

En terecht dat je enthousiast bent! Het wordt een feestje :wink: !
Kijk ook eens op mywaypoint.nl en tv.gps.nl voor veelgestelde vragen en handleidingen!

Gebruikersavatar
ATBgids
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 913
Lid geworden op: 24 jul 2008 22:59
Locatie: Malden
Contacteer:

Bericht door ATBgids »

Ik moet me verontschuldigen :oops: ,
Ik ben dat weekend mijn nieuwe Edge ernstig aan het testen in het Sauerland, waar ik voor het eerst een Track wil gaan volgen in het bos in een minder bekend gebied, een serieuze test dus en hopelijk een valide reden om het met deze schriftelijke felicatatie en veel succes voor de toekomst te wensen af te doen.

Anders was ik zeker even gekomen, dat dan weer wel.
groeten uit Malden,

Dick Metselaar

Toeren doe je niet om ergens heen te gaan,
maar om onderweg te zijn.
met hulp van de Edge1030 of met de auto en de Nuvi 765
Sinds 6 september 2018 ook te voet met de Etrex Touch 25

rolami
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 10
Lid geworden op: 2 aug 2008 22:28
Locatie: Mill

open dag in Vessem

Bericht door rolami »

Het was een leerzame en gezellige dag.
Ook de lezing over GPS om 13:00 uur was een nuttige en interessante lezing. Erg amicaal en gezellig gegeven.

Groeten

Rob

Plaats reactie

Terug naar “WayPoint Nieuws en Informatie”