Voor wie is dit forum bedoeld??

Dit forum is vooral bedoeld voor (potentiële) klanten van WayPoint; maar iedereen is van harte welkom.
Zie hier voor uitleg.
Gebruikersavatar
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 224
Lid geworden op: 10 feb 2004 13:48
Locatie: Notter
Contacteer:

Voor wie is dit forum bedoeld??

Bericht door www.gps.nl »

Om te beginnen: iedereen is van harte welkom op dit forum! Of je je nu aan het orienteren op aanschaf van een GPS of of je nu tegen problemen aanloopt met het toestel dat je al in bezit hebt. Of gewoon op zoek bent naar routes op tips voor het gebruik in de praktijk. Of je het toestel nu bij Waypoint Notter kocht of elders.

Maar het forum is toch vooral bedoeld voor (potentiele) klanten van Waypoint Notter. Dus die krijgen ook wat extra aandacht.

Het punt is dat we gaandeweg het groeien van dit forum merkten dat ook andere leveranciers tegen hun klanten zeggen ' ..... en als je vragen hebt over het gebruik vraag je het gewoon op het GPS-forum'. En ofschoon iedereen welkom is, is dat toch niet helemaal de bedoeling.

Daarom, voor alle helderheid: dit forum wordt zowel technisch als inhoudelijk beheerd door Waypoint. DE specialist in mobiele navigatie binnen de Benelux.

En natuurlijk willen we vooral onze eigen klanten optimaal van dienst zijn via dit forum. Klanten van Notter dan ook als zodanig herkenbaar zijn en kunnen rekenen op onze speciale aandacht met vooral snellere en meer complete antwoorden!!

Klanten van Waypoint zijn herkenbaar aan de vermelding
Waypoint relatie
Afbeelding

Verschil moet er zijn.... ;)

Ben je klant van Waypoint, maar staat de vermelding er nog niet? Dat kan kloppen; dat gaat niet automatisch. Kijk s.v.p. even op http://forum.gps.nl/viewtopic.php?t=3094

Groeten uit Notter,
Het Notter-team
Laatst gewijzigd door www.gps.nl op 16 feb 2005 21:51, 1 keer totaal gewijzigd.

Terug naar “Alleen voor klanten van WayPoint???”