Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

SD-kaart

Tracks/routes van en voor motor- of autotochten

Moderator: GPStracks

SD-kaart

Berichtdoor jaapb » 21 maart 2010 15:47

wie kan mij helpen, ik heb SD-kaart gekocht onroute met 1000 routes
die heb ik overgebracht naar mijn SUMO 660 per ongeluk, hoe kan ik de routes weer op mijn SD-kaart terug zetten.
jaapb
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 2 maart 2010 17:12

Berichtdoor HaWee » 21 maart 2010 17:07

Ik neem aan dat je het over een Zumo hebt (Sumo is een worstelstijl) hoe bedoel je overgebracht? Als je via de Zumo inleest blijft alles op de sd kaart onveranderd, als je via verkenner oid kopieert of zelfs sleept blijft het ook gewoon staan op de sd kaart. Alleen als je cut en paste (knip en plak) doet verwijder je het van de sd kaart.
Gewoon dus via copy of knip en plak terugzetten naar de sd kaart (naar de originele, op een andere sd kaart werkt het niet!)
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21455
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor koi » 5 mei 2010 22:09

ik gebruik ook z,n sd kaart. als ik een route uit heb gezocht van het sd kaartje en druk op ga dan vraagt hij of ik naar het begin punt wil rijden. dat doe ik en hij brenkt mij netjes naar het begin punt maar dan gaat hij niet verder hoe kan dit.
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Berichtdoor HaWee » 5 mei 2010 22:39

tijd voor een paar cursussen :roll: http://cursus.gps.nl/
"Always Look on the Bright Side of Life"
Avatar gebruiker
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 21455
Geregistreerd: 28 jul 2008 15:24
Woonplaats: Eindhoven

Berichtdoor koi » 5 mei 2010 23:29

ik snap ook niet waar om er geen goede handleiding bij zit er zit geen enkel boekje bij waar alles instaat.
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Berichtdoor ++ Lex ++ » 6 mei 2010 00:07

De handleiding geeft min of meer een opsomming van wat de knoppen doen. Hij beschrijft echter niet waarom het zo werkt, en hoe je er handig mee om kunt gaan.

Er bestaan wel enkele boeken, maar de goede zijn volgens mij uitverkocht. Kennelijk is daar een onvoldoende markt voor.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor koi » 6 mei 2010 08:51

oke maar wat die ik nu fout hij brengt mij wel naar de route maar begint niet.
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Berichtdoor mikkola » 6 mei 2010 09:04

Klopt je moet daarna de volgende (gemaakte op toestel) activeren.

Je rijdt nl 2route,s. 1naar startpunt,2volgende.
Op de rechte stukken zijn anderen altijd sneller.

Theorie is ,wanneer men alles weet en niets klopt.
Praktijk is ,wanneer men niets weet ,alles klopt en niemand weet waarom.
Avatar gebruiker
mikkola
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 8 okt 2004 18:30
Woonplaats: Groningen

Berichtdoor koi » 6 mei 2010 09:21

dus bij aan komst van het beginpunt nog een keer de route kiezen.

kan hij de route alleen van daar berekennen.
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Berichtdoor ++ Lex ++ » 6 mei 2010 12:46

Mikkola gaat er vanuit dat Koi een aparte route activeert naar het beginpunt. Ik lees dat er niet uit. Koi verwacht dat als hij geantwoord heeft naar het begin te willen hij aanwijzingen krijgt naar het beginpunt, en vandaar aanwijzingen voor de route. Normaliter is dat ook het geval. Ik heb geen Zumo, maar bij mijn weten doet die dat ook.
Ik begrijp niet waardoor het misgaat. Niettemin, opnieuw activeren zal hoogstwaarschijnlijk werken.
GPS 45, GPS III, GPS V, SP 2610, 60CSx, Nüvi 765, 62st
Avatar gebruiker
++ Lex ++
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 16620
Geregistreerd: 2 mei 2004 10:56
Woonplaats: Mellieha, Malta

Berichtdoor mikkola » 6 mei 2010 15:37

Deze ingreep viel mij ook op bij een toerweekend ,toen beginpunt van een gemaakte route zo,n 10km verder lag.

Zie nooit iets als een probleem.
Maar als een uitdaging.
Op de rechte stukken zijn anderen altijd sneller.

Theorie is ,wanneer men alles weet en niets klopt.
Praktijk is ,wanneer men niets weet ,alles klopt en niemand weet waarom.
Avatar gebruiker
mikkola
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 532
Geregistreerd: 8 okt 2004 18:30
Woonplaats: Groningen

Berichtdoor koi » 6 mei 2010 22:46

++ Lex ++ schreef:Mikkola gaat er vanuit dat Koi een aparte route activeert naar het beginpunt. Ik lees dat er niet uit. Koi verwacht dat als hij geantwoord heeft naar het begin te willen hij aanwijzingen krijgt naar het beginpunt, en vandaar aanwijzingen voor de route. Normaliter is dat ook het geval. Ik heb geen Zumo, maar bij mijn weten doet die dat ook.
Ik begrijp niet waardoor het misgaat. Niettemin, opnieuw activeren zal hoogstwaarschijnlijk werken.


ja dit is wat ik bedoelde ik kom netjes aan bij het begin punt maar dan gaat hij niet verder

ik zie dan ook een oranje vlagetje als ik bij het begin punt ben??
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Berichtdoor FM » 6 mei 2010 23:17

++ Lex ++ schreef:Ik heb geen Zumo, maar bij mijn weten doet die dat ook.


Mijn Zumo 550 doet dat inderdaad zo. Bij aankomst aan het beginpunt vraagt hij of hij de route moet starten.

Misschien de 660 niet? Of misschien ligt het aan de route ?
Zumo 590, BMW R1200RT, SRC op Schubert C3 Pro
Avatar gebruiker
FM
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 4502
Geregistreerd: 30 mei 2005 19:49
Woonplaats: Holsbeek

Berichtdoor fractalGarmin » 7 mei 2010 06:37

FM schreef:Bij aankomst aan het beginpunt vraagt hij of hij de route moet starten. Misschien de 660 niet? Of misschien ligt het aan de route ?

Of het aan een route kan liggen weet ik bij gebrek aan zo'n ervaring niet, maar ik laat mij altijd door mijn 660 naar het begin van een route leiden en dan vraagt de 660 altijd of de route gestart moet worden.

Ik rij dan gewoon verder en dan verdwijnt die melding van het scherm en wordt de route gewoon uitgevoerd.
mvg, jan

Goldwing 1200 naked & Zumo 660
fractalGarmin
 
Berichten: 199
Geregistreerd: 18 nov 2009 20:20
Woonplaats: Ede

Berichtdoor koi » 7 mei 2010 20:15

bij mij komt er ook geen melding??
wat nu
koi
 
Berichten: 26
Geregistreerd: 5 mei 2010 17:23

Volgende

Keer terug naar Motor & auto

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten


cron