Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

topokaart garmin oregon 450

De Outdoor-modellen met touchscreen: Oregon 300/400/500 serie, Dakota 10/20 en Colorado. De Oregon 600 serie vindt je bij de Montana.

topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Kubbejoager » 6 jan 2014 14:50

Is er iemand die mij kan helpen ,ik heb een garmin oregon 450, daar heb ik mij van in het begin al de topo kaart van belux en fr aangeschaft . Die werkten tot nu toe prima , maar de laatste week zie ik echter op de display geen wandelpaden en zo , enkel de straten . Mijn kaarten staan atijd ingeschakeld
Ik ben een geocacher en gebruik deze dus heel veel , graag spoedig antwoord

Grtjs
Kubbejoager
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 jan 2014 14:01

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor e.vdwerf » 6 jan 2014 15:18

Kubbejoager,

Staan bij jou wel de details bij instellingen kaart op "meest"?

.. en dan nog iets. Je moet in principe naast de basiskaart alleen de te gebruiken kaart inschakelen. Andere kaarten uitschakelen.

Egbert
Etrex Vista HCX, 30 en Touch 35 op de Flyer T14 HighSpeed - Contributor Openstreetmap
Avatar gebruiker
e.vdwerf
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2213
Geregistreerd: 13 sep 2008 11:17
Woonplaats: Dordrecht

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Hans Vaessen » 6 jan 2014 17:11

Staan de kaarten wellicht op SD? Controleer dan of het sd-kaartje nog wel goed zit.. Zou zomaar kunnen dat dat de oorzaak is (je zou althans niet de eerste zijn ;))

Gebruik evt javawa jdm ( http://www.javawa.nl/jdm.html) om de inhoud van je toestel te controleren.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Kubbejoager » 7 jan 2014 16:45

e.vdwerf schreef:Kubbejoager,

Staan bij jou wel de details bij instellingen kaart op "meest"?

.. en dan nog iets. Je moet in principe naast de basiskaart alleen de te gebruiken kaart inschakelen. Andere kaarten uitschakelen.

Egbert


alles gedaan wat je zei , niks verandert , heb alleen de hoofdstraten op display
Kubbejoager
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 jan 2014 14:01

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Hans Vaessen » 7 jan 2014 16:51

Kubbejoager schreef:alles gedaan wat je zei


Nu ook nog even doen wat ík zei ;)
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Kubbejoager » 7 jan 2014 17:28

e.vdwerf schreef:Kubbejoager,

Staan bij jou wel de details bij instellingen kaart op "meest"?

.. en dan nog iets. Je moet in principe naast de basiskaart alleen de te gebruiken kaart inschakelen. Andere kaarten uitschakelen.

Egbert

Normaal heb ik daar geen problemen mee als alle kaarten ingeschakeld staan , maar wat ik nu zie is als ik uitzoom dat de kaart van fr wel nog te zien is . Zou deze van belux niet meer werken?
Kubbejoager
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 jan 2014 14:01

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Kubbejoager » 7 jan 2014 17:31

Hans Vaessen schreef:Staan de kaarten wellicht op SD? Controleer dan of het sd-kaartje nog wel goed zit.. Zou zomaar kunnen dat dat de oorzaak is (je zou althans niet de eerste zijn ;))

Gebruik evt javawa jdm ( http://www.javawa.nl/jdm.html) om de inhoud van je toestel te controleren.


Misschien toch even langs deze proberen , hopelijk doe ik niks mis
Kubbejoager
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 jan 2014 14:01

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Hans Vaessen » 7 jan 2014 17:55

TIP: met JDM kun je ook eenvoudig een rapport maken en een link daar naar toe hieronder plaatsen.
Groeten uit Rectum,
Hans

Vier uur MrGPS videocursus Garmin Basecamp
Avatar gebruiker
Hans Vaessen
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
 
Berichten: 24524
Geregistreerd: 9 maart 2004 21:38
Woonplaats: Rectum (vlakbij Notter)

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor e.vdwerf » 7 jan 2014 19:05

............. en dan kunnen wij even kijken.

Egbert
Etrex Vista HCX, 30 en Touch 35 op de Flyer T14 HighSpeed - Contributor Openstreetmap
Avatar gebruiker
e.vdwerf
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 2213
Geregistreerd: 13 sep 2008 11:17
Woonplaats: Dordrecht

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor Kubbejoager » 11 jan 2014 14:13

Hans Vaessen schreef:TIP: met JDM kun je ook eenvoudig een rapport maken en een link daar naar toe hieronder plaatsen.


Mijn kaart stond blijkbaar niet meer actief op de gps , gewoon verdwenen , dus mapsource geopend en terug de kaart verzonden naar mijn oregon, probleem opgelost

Bedankt voor de reacties
Kubbejoager
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 6 jan 2014 14:01

Re: topokaart garmin oregon 450

Berichtdoor splashy » 11 jan 2014 15:19

Zou dit probleem niet gerelateerd kunnen wezen aan je andere probleem, maw probeerde je niet deze kaart ook op de andere gps te zetten? En heb je deze kaart daarbij toevallig verwijderd?
Als je Gps niet doet wat jij wil, verander dan niet meerdere dingen tegelijk.
Niet je Gps formatteren!!! Zorg dat je altijd een backup van je Gps hebt
GPS75 (1993), 12XL, Nuvi 3760, Oregon 600, Sam. Galaxy S4 S5, Samsung Tab P7500 3G
Avatar gebruiker
splashy
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 5253
Geregistreerd: 28 maart 2008 20:12


Keer terug naar Garmin Colorado, Oregon 3/4/5x0 en Dakota

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten