Basecamp werkt niet meer

De opvolger van Mapsource
Plaats reactie
Bandit1250GT
Berichten: 4
Lid geworden op: 9 apr 2015 12:27

Basecamp werkt niet meer

Bericht door Bandit1250GT »

Ik heb de nieuwe update in mijn Garmin 660 zitten, dat is dus de 2017.20 en heb daarna Basecamp geopend maar nu krijg ik dus alleen het beginscherm en dus niet alle wegen meer op Basecamp te zien. Ik heb de software opnieuw geïnstalleerd maar nog steeds geen ander beeld. Wat is hier de oorzaak van????

Hazeldonk
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 413
Lid geworden op: 30 sep 2005 15:44
Locatie: Dordrecht
Contacteer:

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Hazeldonk »

Opnieuw installeren?
BMW 1200RT (2005), Zumo 350LM, Nikon D750, Sony Cyber-shot WX50, Dakota 20 en Nuvi 1340

Gebruikersavatar
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 3341
Lid geworden op: 20 sep 2006 19:14
Locatie: Dinteloord
Contacteer:

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door RonalT »

Gewoon even CTRL+g intoetsen
Met deze toetscombinatie kun je afwisselen. Wanneer ik iets snel in basecamp wil opzoeken de kaart scrollen en schuiven vlotter. daarna weer CTRL+G en je hebt weer de details.
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR / Vivoactive 3 om te koppelen met een EDGE 25

Bandit1250GT
Berichten: 4
Lid geworden op: 9 apr 2015 12:27

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Bandit1250GT »

Denk dat ik de updates nog maar een keer in mijn Garmin zumo 660 ga zetten want ik blijf alleen de basiskaart zien.

Gebruikersavatar
GerJ
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 128
Lid geworden op: 24 mar 2013 20:54
Locatie: Velp Gld

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door GerJ »

Krijg je in BC ook geen melding dat de kaart er wel is, maar vergrendeld? Als je die melding wel krijgt, kun je met JaVaWa GMTK proberen de unlock codes uit je toestel te kopiëren (toestel moet wel in mass-storage mode). Lukt dat niet, dan even de Garmin helpdesk mailen onder vermelding van toestel met serienummer.
BMW R1200GSA DOHC, Zumo 390LM, Zumo396LM, Cardo G9 teamset

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21825
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door HaWee »

waarom blijf je je ZUMO updaten als je in de COMPUTER de kaart niet ziet?
draai gewoon nog een keer Express met de Zumo gekoppeld (vanwege het recht op update) maar update de kaart alleen naar de computer, werkt ook veel beter dan met de kaart in de gps.

en als je Basecamp de kaart in de gps niet ziet dan controleer je dat met JDM http://www.javawa.nl/jdm.html misschien staat de kaart op niet zichtbaar in basecamp dat kun je dan wijzigen met JDM , als je de info van JDM niet begrijpt (ondanks de help en info op de site) maak dan een rapport met JDM en plak de link hier dan kunnen we meekijken.

maar simpelste is gewoon de kaart naar de computer updaten
"Always Look on the Bright Side of Life"

Mr Hulot
Berichten: 2
Lid geworden op: 8 feb 2017 11:21

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Mr Hulot »

Ik krijg bij opstarten volgende melding :

Er is een uitzondering opgetreden van het type Cli.Infrastructure.Exceptions.Assert_t.
bij bc.DisplayGroupManager_t.AddDisplayGroup(DisplayGroup_t aDisplayGroup, Boolean aUserAdded)
bij bc.FolderDatabaseImpl_t.Populate(FolderDatabaseImpl_t* , Int32* aFolderId)
bij bc.FolderDatabaseImpl_t.Initialize(FolderDatabaseImpl_t* )
bij bc.FolderDatabase_t.Initialize()
bij main(String[] aArgs)



Active Map Product:
Unknown


Installed Map Products:

Map Name: Wereldkaart (Garmin Product)
Map Id: 133758977
Map Version: 2.0
Map Type: Bundle
Custom Drawn Map: No
Digital Elevation Model: No

Map Name: City Navigator Europe NTU 2017.2 (Garmin Product)
Map Id: 283312129
Map Version: 20.20
Map Type: Bundle
Custom Drawn Map: Yes
Digital Elevation Model: No

Map Name: City Navigator Europe NTU 2017.3 (Garmin Product)
Map Id: 293142529
Map Version: 20.30
Map Type: Bundle
Custom Drawn Map: Yes
Digital Elevation Model: No

Heb reeds Basecamp uninstalled en opnieuw installed, zonder resultaat. Iemand raad ?

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 21825
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door HaWee »

en wat is je probleem?

werkt basecamp niet ? (titel van dit draadje)
of werkt een kaart niet ? welke

wat doe je , wat verwacht je en wat gebeurt er?

hoe heb je basecamp uninstalled ? gewoon met config-scherm , software dan blijft er van alles over in registry etc en houd je vaak je probleem.
deinstalleer met Revo uninstaller ook de overgebleven mappen en reg sleutels
http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html onder aan de pagina de freeware
"Always Look on the Bright Side of Life"

Mr Hulot
Berichten: 2
Lid geworden op: 8 feb 2017 11:21

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Mr Hulot »

Inderdaad Basecamp werkt helemaal niet.
Ik zal het nogmaals proberen te de-installeren met Revo Installer.. en is gelukt! Dank je wel

Marck
Berichten: 3
Lid geworden op: 2 sep 2014 18:17

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Marck »

k krijg ook de melding "Basecamp werkt niet meer". U krijgt een melding als er een oplossing voor is.Vervolgens wordt het programma afgesloten.Als ik Basecamp opnieuw installeer krijg ik evengoed deze melding.

Ik werk met Windows 10. Alvast bedankt voor eventuele tips.

Gr Marck

Gebruikersavatar
RonalT
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 3341
Lid geworden op: 20 sep 2006 19:14
Locatie: Dinteloord
Contacteer:

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door RonalT »

Zie het bericht van Mr Hulot.
Gewoon opnieuw installeren betekent dat je de oude installatie opnieuw uitvoert.
Beter is het om de oude gegevens met Revo uninstaller eerst te verwijderen en daarna opnieuw aan het installeren gaat.
Dan heb je een echte nieuwe Basecamp!

http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html
Groeten, RonalT

Mijn epitaaf wordt volgens mijn vrouw: zo en nu is iedereen de weg kwijt!

SP2610, Z340, Z550, Z590, CityNavigator, OpenStreetMap, OnRoute Motorkaart Midden-Europa
En een VivoFit HR / Vivoactive 3 om te koppelen met een EDGE 25

Marck
Berichten: 3
Lid geworden op: 2 sep 2014 18:17

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door Marck »

Dank voor je antwoord. Heb dit geprobeerd, maar helaas geen resultaat. Zodra ik een adres ingeef krijg ik de melding dat basecamp niet meer werkt en dat er naar een oplossing wordt gezocht.Ik kan kan dan niets meer behalve het programma afsluiten.

Gebruikersavatar
newby
Berichten: 118
Lid geworden op: 26 nov 2009 22:30
Locatie: Haaglanden
Contacteer:

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door newby »

Wat gebeurd er als je zoekt in de velden die je krijgt na het gebruik van de toetsencombinatie ctrl-alt-A. Doorgaans verloopt het zoeken dan wel goed en loopt BaseCamp niet vast.
Never ride faster than your guardian angel can fly
FJR1300 met Zumo 595

WWW.motorbegeleiding.nl
SPIII, SP2820, Zumo 340

Gebruikersavatar
GPS Expert
Berichten: 3269
Lid geworden op: 24 jan 2013 22:41
Locatie: Amsterdam, Apeldoorn, Havelte, Hilversum, Hoensbroek, Leusden, Privé les of GPS Helpdesk
Contacteer:

Re: Basecamp werkt niet meer

Bericht door GPS Expert »

Marck schreef:Dank voor je antwoord. Heb dit geprobeerd, maar helaas geen resultaat. Zodra ik een adres ingeef krijg ik de melding dat basecamp niet meer werkt en dat er naar een oplossing wordt gezocht.Ik kan kan dan niets meer behalve het programma afsluiten.

Tilecache van BaseCamp wissen via gratis programma JaVaWa GMTK (Extra menu) of JaVaWa Device Manager, dat helpt om deze fout te vermijden/verhelpen.
Marco

Kennis en kunde van Outdoor, Sport en Motor GPS'sen van Garmin, Tripy, TomTom, Mio, Teasi, TwoNav, Peaklife/Rage.

Zie ook mijn Kennisforum en YouTube kanaal.

Plaats reactie

Terug naar “Garmin Basecamp voor Windows”