Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Mogelijke opvolger van Oregon 450t: Oregon, eTrex of GPSmap?

De Outdoor-modellen met touchscreen: Oregon 300/400/500 serie, Dakota 10/20 en Colorado. De Oregon 600 serie vindt je bij de Montana.

Mogelijke opvolger van Oregon 450t: Oregon, eTrex of GPSmap?

Berichtdoor Jos van Eekelen » 20 nov 2017 17:09

Ik heb sinds ca 7 jaar een Garmin Oregon 450t in gebruik. Bevalt goed. Voornaamste toepassingen zijn: Wandelnavigatie, Geocaching en geotagging van foto’s. 450t heeft enige gebruikssporen en zoals alles in het leven zal dit toestel ook wel eens de geest geven. Daarom alvast de vraag wat in de praktijk de verschillen zijn tussen de bij het onderwerp genoemde toestellen? Uiteraard kan ik in de handleiding(en) lezen wat de verschillen in bediening zijn. De verschillen in prijs en specificaties zijn gemakkelijk te achterhalen. Mijn vraag betreft meer de ervaringen van gebruikers die meerdere toestellen gebruikt hebben. Zijn er verschillen die niet uit de handleiding(en) en spec’s blijken maar die in het dagelijkse gebruik het verschil maken tussen een prettige bediening en ergernis? Knoppen die op de verkeerde plaats zitten, functies die ontbreken of die juist erg handig zijn e.d. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.
GPS gebruik voornamelijk voor wandelen waaronder het bedenken van wandelingen. Ook Geocaching en geotaggen van foto's. Tevreden gebruiker van een Oregon 450t en altijd geïnteresserd in alternatieven.
Jos van Eekelen
WayPoint relatie
WayPoint relatie
 
Berichten: 19
Geregistreerd: 15 mei 2010 12:51
Woonplaats: West-Brabant

Keer terug naar Garmin Colorado, Oregon 3/4/5x0 en Dakota

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten