garmin oregon 600 en garmin express

De nieuwste Outdoor toestellen. De Oregon 300/400/500 serie staat iets lager.
Plaats reactie
solange
Berichten: 58
Lid geworden op: 17 feb 2014 15:20
Locatie: Bollendorf

garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door solange »

Hallo,
Ik gebruik alleen garmin express om geocaches te laden op mijn oregon 600 (dit ben ik verplicht moeten doen nadat via mozilla browser geen rechtstreekse sends meer gingen).
Heeft altijd perfect gewerkt maar vandaag krijg ik volgende boodschap :
Garmin express : Aanvraag fout...
Ik krijg mijn lijst met caches dus niet verstuurd naar Garmin....

Iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen ? Wil morgen gaan een toertje fietsen maar alles manueel ingeven via Wayponts vind ik onbegonnen werk.

Alvast bedankt !
Solange
Bijlagen
dit is wat ik te zien krijg bij doorsturen geocaches.
dit is wat ik te zien krijg bij doorsturen geocaches.
garmin express.JPG (30.58 KiB) 969 keer bekeken

Gebruikersavatar
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 14942
Lid geworden op: 11 feb 2008 23:46
Locatie: Traiectum
Contacteer:

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door JaVaWa »

Je kunt individuele caches opslaan als gpx-bestand en die in de map Garmin\GPX van het toestel zetten, of je maakt een pocket query. Dit wordt ook een gpx-bestand en plaats je ook in bovengenoemde map.
Je zit dus niet vast aan Express, alleen vergt het alternatief iets meer handelingen.
Kijk op https://www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie en tips

eTrex Legend HCx, fēnix (1), Forerunner 220, GPS 45, GPS 60, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500

solange
Berichten: 58
Lid geworden op: 17 feb 2014 15:20
Locatie: Bollendorf

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door solange »

Dat zou ik kunnen doen, maar dat zijn inderdaad meer handelingen.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen waarom ik plots van Garmin Express deze foutmelding krijg.

Groetjes,
solange

StefandD
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 385
Lid geworden op: 25 jul 2010 12:02

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door StefandD »

Gebruik je de nieuwste versie van GE? Oudere versies werken niet meer vanwege 'beveiligingsproblemen'.

Controleren: GE starten, tandwieltje rechtsboven in taakbalk aanklikken, tabblad "Over" aanklikken. Hier moet versie 6.0.0 staan.

solange
Berichten: 58
Lid geworden op: 17 feb 2014 15:20
Locatie: Bollendorf

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door solange »

Dat was het inderdaad. Heb een update geïnstalleerd en alles werkt pico bello.
Merci voor de oplossing !
Groetjes uit Bollendorf,
solange

barnold
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 feb 2008 11:07
Locatie: Utrecht

Re: garmin oregon 600 en garmin express

Bericht door barnold »

ging bij mij ook fout met oregon 450 en weer goed na update naar versie 6.6.0.0

Plaats reactie

Terug naar “Garmin Montana & Oregon 6x0 serie”