Dit is het service-forum van GPS specialist WayPoint uit Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard en Hilversum.

Hoe word ik "Waypoint relatie"??

Dit forum is vooral bedoeld voor (potentiële) klanten van WayPoint; maar iedereen is van harte welkom.
Zie hier voor uitleg.

Hoe word ik "Waypoint relatie"??

Berichtdoor www.gps.nl » 16 feb 2005 21:51

Je ziet regelmatig bij een gebruikersnaam de vermelding

waypoint relatie
Afbeelding

Mensen met die vermelding zijn klant van Waypoint Notter en kunnen als zodanig rekenen op extra aandacht binnen het forum. Ook hebben klanten onbeperkte toegang tot myWaypoint, het serviceportaal van Waypoint met FAQ's en downloads.

Hoe wordt je 'Waypoint relatie'?

Dat is heel eenvoudig: als je bij Waypoint (http://www.gps.nl) een GPS-toestel aanschaft of ooit hebt aangeschaft ben je 'klant van Waypoint' en dus in principe ook automatisch 'Waypoint relatie'.

Maar dat wil nog niet zeggen dat je daarmee automatisch als zodanig bekend bent binnen dit forum. En als je hier op het forum niet bekend bent als Waypoint relatie, heb je ook niet onbeperkt toegang op myWaypoint.

Vanaf nu (5 maart 2008) kun je zelf zorgen dat je Waypoint relatie wordt: EERST registeren binnen het forum (als dat nog niet is gedaan), dan via deze link de rang aanpassen. Hierbij heb je (naast je forumnaam) wel de faktuur nodig met daarop het faktuur-nummer, je debiteur-nummer bij Waypoint en je postcode. Vul alle gegevens in en als dit 1-op-1 overeenkomt met de gegevens bij ons in de administratie dan ben je per direct Waypoint relatie. Lukt het op deze manier niet (bijvoorbeeld omdat je al jaren geleden een GPS bij ons kocht en die gegevens niet in deze database staan), dan volgt eventueel een extra formulier en gaan we met de hand naar die gegevens op zoek. Het kan dan iets langer duren, uiteraard.

VOOR DE HELDERHEID (want het blijkt lastig!! ;)): dus EERST registeren binnen dit forum en PAS DAN de link volgen. Zonder voorgaande registratie kunnen we immers ook de 'rang' niet aanpassen!

Groeten uit Notter!
Het Notter-team.
Avatar gebruiker
www.gps.nl
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
 
Berichten: 224
Geregistreerd: 10 feb 2004 13:48
Woonplaats: Notter

Keer terug naar Alleen voor klanten van WayPoint???

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten