Bestaande route aanpassen basecamp

De opvolger van Mapsource
Plaats reactie
Yvarbak
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 mar 2019 17:46

Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door Yvarbak »

Goedendag, ik wou mijn route aanpassen vanaf start naar pastoor van kessellaan
Hoe kan ik zorgen dat die de route erheen netjes aanpast i.p.v. die recht roze lijn?

Ook wou ik kijken of mijn route het deed op de Garmin maar daar gaf die niet de omschrijving. Is dit omdat ik het spoor niet op de Garmin hebt gezet?

Hoop snel een reactie te zien want ben in staat om de computer uit het raam te gooien met de Garmin er achteraan
Bijlagen
316D989A-5610-418B-AD4D-B9CFB5522720.jpeg
316D989A-5610-418B-AD4D-B9CFB5522720.jpeg (1.33 MiB) 1134 keer bekeken

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door HaWee »

je probleem is dat je een spoor maakt, dat is een aantal puntjes verbonden door rechte lijnen (vaak een afgelegde weg, de registratie van wat je hebt gereden of gelopen) Een spoor is onafhankelijk van een kaart (hij trekt zich er dus niks van aan of er een weg loopt of niet)
Je moet een route maken op een routeerbare kaart met de juiste routeringsinstellingen en voorkeuren dan wordt de weg gebruikt en kan je gps er ook wat mee (mits die dezelfde kaart heeft)
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
Mgent
WayPoint relatie
WayPoint relatie
Berichten: 2158
Lid geworden op: 28 aug 2007 09:44
Locatie: Adinkerke

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door Mgent »

Op zijn beeld, staat een spoor en een route. Maar we weten niet wat je routeringsprofiel is. Rechte lijnen is meestal een directe route. Maar je info is karig, toestel, instellingen....
Verder, sta je in het mac gedeelte, terwijl Medion me eigenlijk Pc lijkt. Beelden mogen max 500 pixels zijn, veel te groot nu en niet overzichtelijk. Graag ook kantelen zodat ik mijn mac niet moet kantelen.
Zumo XT, iPhone 11 Pro, Shubert SRC M1+ SCM1 , BaseCamp 4.8.9, CN Europe NTU 2021.10, Onroute motor 5.15 Europa, tomtom Vio.

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door HaWee »

zoals ik het lees had hij een bestaande route en wilde er een aanrij route naar toe maken oid , maar dat heeft hij met keuze spoor gedaan en dus werkt het niet.

ik sluit me volledig aan bij je opmerkingen over grootte en orientatie van het plaatje
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
JaVaWa
WayPoint GPS specialist
WayPoint GPS specialist
Berichten: 15177
Lid geworden op: 11 feb 2008 23:46
Locatie: Traiectum
Contacteer:

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door JaVaWa »

Medion + taakbalk onderin, overduidelijk een Windows PC. Topic verplaatst naar het juiste subforum.

De vlaggetjes duiden aan dat TS waarschijnlijk toch een route maakt, niet een track. Het is alleen niet duidelijk met welk profiel, en ook niet met welke kaart. Dat is wel essentiële info.
Daarnaast is het ook wel handig om te melden welke Garmin je hebt.
Kijk op www.javawa.nl voor software voor Mac OS X en Windows, informatie en tips

eTrex Legend HCx, fēnix, Forerunner 220, GPS 38, GPS 45, GPS 60, GPS 75, Montana 600, nüvi 250, Oregon 550t en 700, StreetPilot III en 2610, Vivoactive 3 en 4, zūmo 500

Gebruikersavatar
HaWee
Onafhankelijk GPS-specialist
Onafhankelijk GPS-specialist
Berichten: 22046
Lid geworden op: 28 jul 2008 16:24
Locatie: Eindhoven

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door HaWee »

de vlaggetjes lijken op een route te wijzen, misschien direct?
maar er staat bij die rechte lijnen ook een spoor
spoor.jpg
spoor.jpg (26.34 KiB) 1066 keer bekeken
"Always Look on the Bright Side of Life"

Gebruikersavatar
guzzi vero
Berichten: 1305
Lid geworden op: 28 sep 2006 00:38
Locatie: Oostduinkerke

Re: Bestaande route aanpassen basecamp

Bericht door guzzi vero »

1, de route eigenschappen openen en overschakelen van directe route naar het gewenste profiel, bv motor. De route zal automatisch herberekend worden
2, met het route tool dichtbij het punt gaan dat je wil verlengen. Het zwarte bolletje wordt dan dikker en van dat moment kan je verder gaan met de route en jouw gewenst startpunt kiezen. Of waypoint invoeren op de plaats van je vertrek, route eingenschappen openen, op je eerste punt gaan staan en dan rechts in de kolom op + drukken en je waypoint kiezen en één stapje hoger zetten, als startpunt
3, route aanpassen aan spoor
BMW R1200RT en nog wat andere meuk - Zumo 590 - SP2820

Plaats reactie

Terug naar “Garmin Basecamp voor Windows”